Ο Αλεξάντερ Γκελγιέβιτς Ντούγκιν (Алексáндр Гéльевич Дýгин‎) δικαιώνει με την σειρά την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.

Γεννήθηκε στη Μόσχα το 1962 με πατέρα και παππού στρατιωτικούς. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Λεμονόσοφ της Μόσχας.
Ο καθηγητής Αλεξάντρ Ντούγκιν είναι επικεφαλής της έδρας της έδρας Κοινωνιολογίας των Διεθνών Σχέσεων του τμήματος Κοινωνιολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, καθώς και του Κέντρου Συντηρητικών Μελετών του εν λόγω τμήματος. Έχει στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο και τον ρωσικό στρατό, καθώς υπηρέτησε ως σύμβουλος του εκπροσώπου τύπου της Κρατικής Δούμας (και πρόσωπο κλειδί του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία) Σεργκέι Ναρίσκιν.
Εκπόνησε μελέτες, όπως “Η Εξέλιξη των Παραδειγματικών Θεμελίων της Επιστήμης” στο Επιστημονικό Κέντρο Ανωτέρας Σχολής του Βορείου Καυκάσου, λαμβάνοντας μεταπτυχιακό τίτλο το 2000, “Ο Μετασχηματισμός των Πολιτικών Δομών και Θεσμών στην Διαδικασία Εκσυγχρονισμού των Παραδοσιακών Κοινωνιών” στο Νομικό Ινστιτούτο του Ροστόφ επί του Ντον, γενόμενος Διδάκτωρ Πολιτικής το 2004, “Ο Μετασχηματισμός των Κοινωνικών Δομών στο Πλαίσιο της Κοινωνιολογίας της Φαντασίας” στο Νότιο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας, γινόμενος Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας το 2011.
Μιλά εννέα γλώσσες, είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά. Τα βιβλία του κυκλοφορούν στα Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Τούρκικα, Αραβικά, Γεωργιανά, Ρουμάνικα, Γερμανικά, Ελληνικά κ.α. Άρθρα του, επίσης, έχουν μεταφραστεί σε πολλές ξένες γλώσσες.
Πιστεύει και κανοναρχεί υπέρ του Ευρασιατισμού, κόντρα στον Ατλαντισμό. Οραματίζεται την ανασύσταση της Ρωσικής αυτοκρατορίας, υπό το σιδηρό χέρι ενός υπερηγέτη.
Θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια ευρασιατική αυτοκρατορία που θα περιελάμβανε το σύνολο της Ευρώπης και της Ρωσίας δημιουργώντας αντίβαρο στην αμερικανική ηγεμονία. Φέρεται να έχει επηρεάσει από το 2012 το καθεστώς του προέδρου Πούτιν και την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας σε τέτοιο βαθμό που το περιοδικό «Foreign Affairs» τον χαρακτήρισε «ο εγκέφαλος του Πούτιν» και ο γαλλικός «Nouvel Observateur» ως «ο Ρασπούτιν του Πούτιν».
Είναι θερμός υπερασπιστής της Ορθοδοξίας και της Ρωσικής παράδοσης, είναι ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων, στηρίζει την Ευρωασιατική ΄Ενωση.
Στην Ευρώπη η αυξανόμενη τάση στις παραδοσιακές αρχές αντιπροσωπεύεται από μια προσωπικότητα όπως ο Eric Zemmour, το αστέρι των επερχόμενων Γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ο Ζεμούρ απορρίπτει ριζικά τα κινήματα σεξουαλικής σύγχυσης και τον φιλελευθερισμό, καλεί για πλήρη διακοπή της μετανάστευσης, επιστροφή στη γαλλική ταυτότητα, στον Γκωλισμό και σε ευρασιατική συμμαχία με τη Ρωσία.
Η Ουγγαρία και η Πολωνία στην Ανατολική Ευρώπη, αποδεικνύουν ότι ο φιλελευθερισμός τελεί σε καθίζηση και σε αυτήν την περιοχή. Ως εκ τούτου, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι σε έναν τριπολικό κόσμο, οι μετανθρωπιστές, οι μεταμοντερνιστές, οι μανιακοί της τεχνοκρατίας και οι φιλελεύθεροι διεστραμμένοι θα διατηρήσουν το μονοπώλιο των Δυτικών κοινωνιών. Μια συντηρητική στροφή είναι επίσης πιθανή. Και αυτό θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρον.
Αλλά το γεγονός παραμένει ότι μια τέτοια συντηρητική αλλαγή θα βασίζεται στις δυτικές αξίες. Ναι, δεν θα είναι τόσο επιθετικοί και παρεμβατικοί όσο η ολοκληρωτική και ήδη εξωφρενική γραμμή των φιλελεύθερων νεοταξιτών.
Η Κίνα με τα χιλιάδες χρόνια πολιτισμού της και το εντελώς πρωτότυπο κοινωνικοπολιτικό της σύστημα, έχει και πάλι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Δεν είναι μόνο η οικονομία και ο στενός πολιτικός έλεγχος του ΚΚΚ που είναι το κλειδί για την επιτυχία του Κινεζικού Λόγου.
Η Κινεζική κοινωνία τόσο το κράτος όσο και οι ίδιοι οι άνθρωποι, την αποτελείται από ένα συνεκτικό σύστημα αξιών, με αυτοκρατορική διάσταση, ηθική και ένα είδος κινεζικής μεταφυσικής. Δεν έχει να κάνει μόνο με την εξουσία. Το γεγονός είναι ότι μεταξύ της δύναμης του ΚΚΚ και της Κινεζικής κοινωνίας βρίσκεται μια ολόκληρη ήπειρος του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού, ανθρωπολογικά, ηθικά, πνευματικά, με αποτέλεσμα η Κίνα να επεκτείνει την επιρροή της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Ρωσία βασίζεται στην ιστορία και την Ορθοδοξία ως έναν βαθμό. Ό,τι αφορά την Ρωσική ταυτότητα, την ιστορική αυτογνωσία, το σύστημα αξιών, δεν είναι κατώτερο από τους άλλους πολιτισμούς όπως είναι ο Κινεζικός.
Για αυτό πρέπει να στραφούμε ακόμη περισσότερο στην Ρωσική ιστορία, στους ανεκτίμητους θησαυρούς της Ορθοδοξίας και της παράδοσης, στην λογοτεχνία και την τέχνη μας, στη θρησκευτική φιλοσοφία, στην ρωσική ηθική της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης και οι γενικές γραμμές του Ρωσικού πολιτισμού θα ανοίξουν μπροστά μας υποστηρίζει ο Αλεξάντερ Ντούγκιν. Το άρθρο του Ρώσου επιστήμονα δικαιώνει για πολλοστή φορά την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.
Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν επιβεβαιώνει με την σειρά του τον κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Γιαννόπουλο ότι μέσα από την Χριστιανική ηθική και την Ελληνική παιδεία δημιουργούνται-μεγαλουργούν και επιβιώνουν οι αυτοκρατορίες και τα έθνη.
Ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής εδώ και 16 συναπτά έτη με εργασίες του, επιμένει να απομακρυνθούμε από τον Διονυσιακό πολιτισμό (Άγιος Χρυσόστομος ο στυλοβάτης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να επιστρέψουμε στις παραδοσιακές Ελληνοχριστιανικές αξίες. Μια από τις εκατοντάδες σημαντικές μορφές που τον δικαίωσαν και τον επιβεβαίωσαν είναι και ο Αλεξάντερ Ντούγκιν. Η Χριστιανική ηθική είναι η διαχρονική δύναμη του έθνους μας.
Τον Έλληνα που ξεπέρασε σε επιτεύγματα τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τον γνωρίζει κανείς !!!
Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με τους χιλιάδες ομογενείς και όχι μόνον αναγνώστες, μέσα από την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.
Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα-σεβασμό και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέεν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις.
Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος.
Στα 16 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.
Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος.
Η στήλη έχει δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές. Κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία και τον Πλάτωνα.
Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κύριος Γιαννόπουλος έκανε την ιστορική αποκατάσταση των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία και Ηρόδοτου.
Και όλες αυτές οι εργασίες έγιναν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην παγκόσμια ιστορία. Ουδέποτε στα χρονικά της οικουμένης, βρέθηκε άνθρωπος κάτω από τέτοιες καταστάσεις, και να είναι σε θέση να μεγαλουργεί και να επιτυγχάνει αυτά τα μοναδικά στο είδος τους επιτεύγματα.
Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός μάχιμος, από όλους όσους γράφουν εδώ και δύο δεκαετίες στο Ελληνικό διαδίκτυο, καθώς είναι στην πρώτη γραμμή του υβριδικού πολέμου στην πράξη. Είναι ο μεγαλύτερος διακριθείς στον υβριδικό πόλεμο που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως έθνος.
Κλείνοντας μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας-Ορθόδοξος Χριστιανός, ο οποίος έχει ως προστάτη τον Άγιο τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Β Φωκά !!!

Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θεολόγος-Συντακτική ομάδα του Arisvinews.

loading...