Μαρία Βούλγαρη : Τα Ολοκληρωτικά Καθεστώτα που διώκουν την πίστη και η αποιεροποιήση από τους ψευτοχριστιανούς.

Μαρία Βούλγαρη

Το έτος ,βκα η δίωξη της πίστης συνεχίζεται.

Είναι απίστευτο να παρακολουθείς δημοσιογράφους να κουνούν το δάχτυλο, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπερασπίζονται ούτε το ίδιο το λειτούργημά τους και καταδέχονται να μεταλλαχτούν σε τηλεπωλητές , κληρώνοντας κατσίκια, κινητά, επιταγές κτλ, διότι πλέον δεν πληρώνονται για την εργασία τους, αλλά μέσω του τζόγου.

Την ίδια στιγμή γιατροί που δεν έχουν ιδέα για τις επιστημονικές εξελίξεις σε άλλους τομείς της επιστήμης, που συνδέονται με τα νευρωνικά δίκτυα το παίζουν θεοί, και ψευτοιερείς μαζί με ψευτοχριστιανούς ειρωνεύονται την ύπαρξη δαιμονικών ενεργειών, ακυρώνοντας στην ουσία τον ίδιο τον Χριστό, που μας μιλάει ξεκάθαρα για την ύπαρξη δαιμόνων και πραγματοποιεί μάλιστα και θαύματα για να τα εκβάλλει.

Όλοι αυτοί συμμετέχουν στον εφιάλτη που λέγεται ευρωπαϊκός ανθελληνισμός.

Η δίωξη κάθε τι ελληνικού και το ξερίζωμα του έθνους είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα. Δίνω το «μικρόφωνο» στην αξέχαστη Μαλβίνα, που είναι σαν να μιλάει σήμερα.

Επειδή ήμασταν ξύπνιοι στα όνειρα κάποιων άλλων και χτίζαμε γέφυρες, και όλα τα σπουδαία είναι εκτός σχολίκης ύλης, στέλνω μήνυμα στους υπηκόους  της δικτατορίας, με το παρακάτω βίντεο…Γελάμε με δαύτους πλέον χαχαχα 

Αυτό που δεν Υπόλογισε το Ξόδι… 

loading...