ΒΙΝΤΕΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ από το 2016! Δεν είναι μόνο το σώμα!!! Θέλουν ΚΑΙ την σκέψη!!!


 Η επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που ακολουθεί…

Η Nita A. Farahany είναι ένας Ιρανο-Αμερικανή καθηγήτρια και μελετητής σχετικά με τις συνέπειες της νέας τεχνολογίας για την κοινωνία, το δίκαιο και την ηθική.


Σε ένα βίντεο του 2016 αναφέρει τα εξής σε σχέση με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση:


«Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνουμε, αλλά αλλάζει εμάς τους ίδιους με την ικανότητα να απεικονίζουμε την δραστηριότητα του εγκεφάλου.


Για παράδειγμα μέσω μιας απλής συσκευής EEG (ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) μας δίνει πρόσβαση στον εαυτό μας με τρόπους που ποτέ πριν δεν είχαμε σκεφτεί ότι είναι δυνατό, ξεκλειδώνει το μαύρο κουτί που είναι ο εγκέφαλος και μας επιτρέπει να μπορέσουμε πραγματικά να συνειδητοποιήσουμε μια ταυτότητα που είναι ελκυστική.


Σε ό,τι αφορά την  ελευθερία σκέψης, μέχρι τώρα η συζήτηση που κάναμε ήταν γύρω από την ελευθερία του λόγου.


Από την στιγμή που θα έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις των ανθρώπων και στα συναισθήματα των ανθρώπων θα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να σκέφτονται ελεύθερα να σκέφτονται».

Δείτε απόσπασμα από το συγκλονιστικό βίντεο από το 2016Το ίδιο έτος ανάλογες αποκαλύψεις έκανε και ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φίορουμ, Κλάους Σβαμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :