Δείτε το βίντεο “Στουτγκάρδη: Παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 Αυτο ειναι η παγκοσμιοποιηση!!

Στην χωρα σου να σ απαγορευουν να παρελασεις για χ ψ λογους!

Γιατι,θα θυμαστε οτι πολλα χρονια προ κορονοιου,συζητουσαν οι 300 κηφηνες να κοπουν οι παρελασεις,ειτε γιατι οι μαθητριες φορανε μινι και ψιλοτακουνα,ειτε επι μνημονιων οτι ταχα δεν ειχαν χρηματα για καυσιμα των στρατιωτικων οχηματων,ειτε γιατι σε καποιους αριστερους του κωλου θυμιζαν εποχες Μεταξα και Παπαδοπουλου….!

Και τωρα με τον κορονοιο,ηταν η αφορμη να κοπουν οι παρελασεις,αλλα να επιτρεψουν το γκει καρναβαλι,το μαστιγωμα των μουσουλμανων σε ελληνικους δρομους…!

Και τωρα βλεπουμε τα τσαρουχια των Ευζωνων μας,που ενοχλουν την Μανταμα στην Ηρωδου Αττικου,να χτυπουν ρυθμικα και να συοντε οι δρομοι της Στουτγκαρδης

Και για να κανω τον συνηγορο του διαβολου και για τους  Γερμανους και για τους πολυπληθοις Τουρκους που ζουν στη Γερμανια,ο Ελληνας τσολιας γιαυτους ειναι κατι μη ανεκτο και δυσαρεστο στην ιστορια τους! Παρολα αυτα ανεχοντε παρελαση τσολιαδων στα εδαφη τους και ας βραζουν μεσα τους καποιοι Γερμανοι!

Αυτο ειναι παγκοσμιοποιηση,δεν τους ενοχλουν οι παρελασεις,αρκει οι Ελληνες να παρελαυνουν στο Πακισταν και οι Πακιστανοι να παρελαυνουν στην Ελλαδα!

Θελουν την μετακινηση πληθυσμων και την μπασταρδοποιηση των λαων!

Και οταν οι λαοι μπασταρδοποιηθουν,συμβολα-σημαιες θα καταργηθουν και οι μνμημες θα σβυστουν!

Και τοτε,τι Χριστος τι Αλλαχ,ολοι οι λαοι Αχ και Βαχ!!!

Ενας Θεος μια κυβερνηση και ο ανθρωπος,αριθμος!!!

Θα γινουν αυτα,καποια στιγμη,ΟΧΙ ομως τωρα!!!

Τωρα να ετοιμαστουν οι Τσολιαδες μας,να ακονισουν καλα τις μεταλλικες ταπες των τσαρουχιων τους,γιατι η επομενη παρελαση θα γινει στην Κωνσταντινουπολη!

Και εκει εξω απ την Αγια Σοφια,οι χτυποι των τσαρουχιων τους,θα γκρεμισουν τους μιναρεδες και θα ελευθερωσουν,μετα απο 600 χρονια,το Ναο των Ναων!

Ο καιρος γαρ εγγυς!!

loading...