ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Της Λέττας Καλαμαρά*

Ημέρα εθνικού πένθους και περισυλλογής εις μνήμη του Μακεδόνα Έλληνα Μίκη, της Ρωμιοσύνης μελωδό της ελευθερίας εραστή. Για έναν ήλιο δικαιοσύνης που δεν ανατέλλει ποτέ στην αποικία της Ελλάδας, προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και ντόπιων δοσίλογων.

Την υβριδική επίθεση στη συνοχή και το αξιόμαχο των Ένοπλων Δυνάμεών μας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τη διασπορά φημών για καταδίωξη των Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών του που δεν είναι πελάτες της τουρκικής BioΝΤech και λοιπών και την αναστολή-απόλυση του στρατιωτικού προσωπικού των Νοσοκομείων Μάχης, ακολουθεί η επίθεση στο ίδιο το πρόσωπο του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγού Φλώρου με μπαράζ δημοσιευμάτων που δεν διαψεύδονται για σκέψεις Μητσοτάκη καρατόμησης και τιμητικής αποστρατείας του μέσω της μετατροπής του εν μία νυκτί σε Υπουργό Πολιτικής Προστασίας ή Καθεστωτικής προστασίας για άλλους.

Αλήθεια για ποιο λόγο χρειάζεται μία Κυβέρνηση, ένα Κράτος, ένας Λαός που διαθέτει ήδη ένα Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα ακόμη Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, είναι απορία άξιον. Η ερώτηση ασφαλώς είναι ρητορική καθώς το Υπουργείο Μητσοτάκη και των υποστηρικτών του αποσκοπεί σε Υπουργείο Καθεστωτικής Προστασίας μετά τα μέτρα διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μας που διαρρέονται μέσω των καθεστωτικών μέσων επιρροής μαζών για διαχωρισμό του προσωπικού αφοσιωμένου στην υπεράσπιση της πατρίδας μας και του λαού σε αρεστούς εμβολιασμένους και μιάσματα ανεμβολίαστους.

Η επικείμενη λαϊκή οργή και οι συγκεντρώσεις απέναντι σε έναν ΘΕΣΜΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ όπως αναφέρει ο τιμημένος πρώην αρχηγός Ζιαζιάς, που στοχεύει στη συνοχή του ελληνικού λαού και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας απαιτεί ένα Υπουργείο και έναν μηχανισμό παρά-στρατιωτικής φύσεως για τον έλεγχο των αντιδράσεων;

Η επιμονή Μητσοτάκη για αναζήτηση στρατιωτικού εν ενεργεία ή αποστράτου δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και υποψίες. Ένας άνθρωπος από το καφενείο της γειτονιάς επιδιώκεται να αναλάβει χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση κρατική εξουσία εν μία νυκτί χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες και να επιβάλλει μία παράνομη Κυβέρνηση που παραβιάζει τη Νομοθεσία της Ε.Ε. για το ζήτημα των διακρίσεων σχετικά με τον COVID-19 ξεδιάντροπα και ατιμώρητα.

Πολλοί οι εχθροί της Ελλάδας δικαιολογημένα και πολλοί οι συνεργάτες τους. Ο εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων μας αποτελεί στόχο τους με πρώην και επόμενους πρόθυμους να πετάξουν τη στολή του Αξιωματικού και να γίνουν όργανα υπηρεσίας σε πολιτικούς επιζήμιους στο Έθνος.

Άιντε Μητσοτάκη, Παναγιωτόπουλε και Χαρδαλιά, αποτυχημένου και παραιτηθέντος διορισμένου πολιτικού εξουσιαστή. Άσχετοι της πολεμικής τέχνης των εχθρών της Ελλάδας.

Εξευτελίστε το Στρατό μας να γίνει η σχάση του πυρήνα μας να φανούν οι Λεωνίδες και οι Εφιάλτες ντυμένοι στο χακί την ημέρα και αλλιώς το βράδυ.

Οι Καιροί Δημιουργούν τη Φωτιά και η Φωτιά τον Πόλεμο και ο Πόλεμος τους Ήρωες και οι Ήρωες την Ελλάδα και η Ελλάδα τους Καιρούς.

loading...