ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Η κυβέρνηση Biden προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της λέξης ” ανοσία” στην προσπάθειά της να επιβάλει την ένεση Covid σε 220.000 μέλη του αμερικανικού στρατού που έχουν ήδη προσβληθεί και επιβιώσει από τον ιό SARS COV-2, ο οποίος προήλθε από το Wuhan της Κίνας.

Το γεγονός αυτό άνοιξε την πόρτα για μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε στις 30 Αυγούστου από δύο εν ενεργεία στρατιωτικούς εναντίον του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin, του διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας Xavier Bacerra και της επιτρόπου του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ Janet Woodcock.
Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε, αυτή την εβδομάδα, διορία στους ναύτες του 90 ημέρες για να κάνουν την ένεση και ο Στρατός και η Πολεμική Αεροπορία ήταν έτοιμοι την Πέμπτη να επιβάλουν τα δικά τους χρονοδιαγράμματα, ανέφερε το Military.com.
Η αγωγή, η οποία κατατέθηκε στις 30 Αυγούστου στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Κολοράντο, ζητά άμεσα ασφαλιστικά μέτρα.
Οι δύο ενάγοντες, ο Daniel Robert, ένας 33χρονος λοχίας ασκήσεων στη στρατιωτική βάση Fort Benning στο Columbus της Georgia, και η Hollie Mulvihill, μια 29χρονη επιλοχίας στη βάση των Πεζοναυτών στο Jacksonville της North Carolina, ζητούν από το δικαστήριο προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που να εμποδίζουν τις αναγκαστικές ενέσεις πριν ορισθεί πλήρης ακρόαση. Τελικά, ζητούν μόνιμα ασφαλιστικά μέτρα και διαπιστωτική απόφαση κατά του Υπουργείου Άμυνας του Biden.
Οι δύο εναγόμενοι εκπροσωπούν 220.000 άλλα μέλη του αμερικανικού στρατού εν ενεργεία που έχουν φυσική ανοσία και δεν θέλουν να τους χορηγηθεί κανένα από τα τρία συνθετικά “εμβόλια” με βάση τα γονίδια.

loading...