ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ





Γράφει η Μαίρη Καρά* —

 Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την συμπεριφορά ενός Έλληνα, είναι η σφραγίδα του στο υπαρξιακό του συμβόλαιο για μελλοντική εξέλιξη. Η πρόοδός του εξαρτάται από την γονική ανατροφή του αλλά και από την σχολική εκπαίδευσή του.  

     Από τους γονείς καλλιεργείται η υπευθυνότητα, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευημερία των μελών της οικογένειας με τελικό αποδέκτη την πατρίδα. Ένας υπεύθυνα διαμορφωμένος χαρακτήρας από τους γονείς γίνεται υπεύθυνος μαθητής, υπεύθυνος επαγγελματίας και υπεύθυνος πολίτης.    

    Ο υπεύθυνος πολίτης δεν πιστεύει ούτε φοβάται τις απειλές της φασιστικής Κυβέρνησης και συνεχώς αναζητά την Αλήθεια. Είναι μια ολοκληρωμένη και φωτισμένη προσωπικότητα και δεν  θρέφεται με σανό εξαγορασμένων καναλιών. Είναι Ανεξάρτητος και Ελεύθερος Έλληνας με ενδιαφέρον για τα κοινά και αγάπη για την πατρίδα και έχει οδηγό την Σοφία των προγόνων μας.

   Τιμά την Ελληνική καταγωγή του, τα σύμβολα του Έθνους του και υπερασπίζεται την πατρίδα του. Εξ’ ου και δεν υποτάσσεται στον ανήκουστο εκβιασμό των επίορκων «αφεντάδων» πολιτικών, όταν με πρωτοφανές μίσος υπονομεύουν την Υγεία, την Αξιοπρέπεια και την ομαλή διαβίωση του Ελληνικού λαού.   

    Ατυχώς δεν είναι όλοι οι Έλληνες υπεύθυνοι απέναντι στην κοινωνία. Υπάρχουν και αυτοί που μπορεί μεν να έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, μα δεν τιμούν την καταγωγή τους. Είναι οι γεννημένοι ραγιάδες Ελληνόφωνοι κάτοικοι, που λειτουργούν με ιδιοτελή κίνητρα και υποτάσσονται στις προτροπές της αντεθνικής κυβέρνησης, για «το καλό» της υγείας τους. Είναι οι ανεύθυνοι βολεμένοι πελάτες του πολιτικού συστήματος.

    Είναι αυτοί που από άγνοια υπέκυψαν τόσο αφελώς στις παρανοϊκές απειλές του σαλταρισμένου ηγετίσκου και φόρεσαν στο πρόσωπό τους το φίμωτρο της υπακοής και στη συνέχεια έγιναν με την θέλησή τους πειραματόζωα, σε ένα αναπόδεικτο ιατρικό σκεύασμα, παραγωγής θανατηφόρων ασθενειών. 

    Αυτή η σκηνοθετημένη ιδεολογική διάσταση ανάμεσα στους υπεύθυνους και ανεύθυνους πολίτες, είναι σκηνή θεατρικού έργου πολιτικής παράγωγής, που δεν τιμά τον Ελληνισμό, μα  εξυπηρετεί σκόπιμα τα σχέδια των εχθρών μας ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

loading...