ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΕΝΕΣΗ!

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΙΜΑ! ΕΜΕΙΣ;

 

ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα από Γάλλους εξεγερμένους πυροσβέστες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που τους πλήττει άμεσα και που εμφανίζονται με κάσκες και ένα πανό φόντο που γράφει ”Ελευθερία επιλογής”:

«Σήμερα η ώρα είναι κρίσιμη! Για όλους τους πυροσβέστες στη Γαλλία, έχουμε τη Δαμόκλεια σπάθη πάνω από το κεφάλι μας, στις 15 Σεπτεμβρίου, πέφτει, στις 15 Σεπτεμβρίου εάν δεν έχουμε ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού, υποβαλλόμαστε σε ανατολή εργασίας, απώλεια δραστηριότητας και μισθού με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται, δάνεια, σπουδές παιδιών,εν ολίγοις φαγητό … »

Όχι στη γονιδιακή ένεση! Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να είμαστε εντελώς ελεύθεροι σ’αυτόν τον εκκοσμικευμένο κόσμο! Εάν όλοι οι εργαζόμενοι αρνηθούν, θα καταρρεύσει και ολόκληρη η κοσμική οικονομία!

Πυροσβέστες Γαλλίας μην μπείτε στο πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν μπορούν να υποχρεώσουν ανθρώπους, αυτό το εμβόλιο δεν είναι επίσημα υποχρεωτικό, δείτε τα κείμενα του Master Brusa σχετικά με την réaction 19 εδώ, είναι παράνομα, είναι εκβιασμός. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...