ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Ξημέρωσε η αναμενόμενη γιορτή της Παναγίας, που οι καλοί χριστιανοί, αστοί, εργαζόμενοι, νοικοκυραίοι, την συνδυάζουν με τις διακοπές τους. Κανόνισαν την φυγή τους στην εξοχή έστω και με μπόλια και με φίμωτρα. Ίσως όμως κάποιος άλλος μπορεί να είναι μόνος κι αβοήθητος αυτή την γιορτινή μέρα…   

    Οι υποχρεωτικότητες της Κυβέρνησης για πιστοποιητικά και τεστ, ουδόλως αποθαρρύνουν την Ελληνική Κοινωνία από  τις  συνήθειές της. Ταλαιπωρημένοι από την κλεισούρα στο σπίτι και τους περιορισμούς μετακίνησης, νιώθει την ανάγκη να φύγει από τις πόλεις και να τρέξει στις δροσερές παραλίες.

    Τι κι αν καίγεται ο κόσμος, τι κι αν πεθαίνουν άνθρωποι από τα… μπόλια, τι κι αν έγιναν υποταγμένα πρόβατα (στους λύκους) με τις προβοσκίδες… που φορούν και σε έρημους δρόμους, που δεν τους βλέπει κανείς… χωρίς μάσκα όπως την λένε (για να ξεγελούν τις φοβίες τους) δεν κυκλοφορούν πια, τις συνήθισαν κι αυτές, κι ας είναι για τα… μάτια του κόσμου!   

     «Εμείς θα πάμε διακοπές, θα κάνουμε τα μπάνια μας (μασκοφορεμένοι), θα ξεσκάσουμε (καταπίνοντας το διοξείδιο του άνθρακα)… κι εσείς οι αμετακίνητοι, που φοβάστε μην κολλήσετε… θα σκάσετε από την ζήλεια σας…» είναι οι αφελείς σκέψεις που κάνουν, μα σίγουρα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους!

    Οι σκέψεις αυτές δεν ταιριάζουν σε Έλληνες με Ελληνικό τρόπο ζωής. Προφανώς είναι μιμητές του Δυτικού μοντέλου ζωής, ή ίσως είναι οι εγκλωβισμένοι στα ίδια αδιέξοδα με τους κατακτητές τους. Εξ’ ου και ο πόλεμος που δεχόμαστε, ακριβώς για να μην αποκτήσουμε Συνείδηση και Γνώση, για το πως, θα απαλλαγούμε από αυτό το ανθελληνικό μοντέλο ζωής.  

   Οι εναπομείναντες σκεφτόμενοι Έλληνες γνωρίζουν, πως μέσα τους υπάρχει μια ιερή τρέλα, ένα ανυπότακτο Πνεύμα. Είναι οι περήφανοι Αγωνιστές, που ενεργούν με ηρωικό θάρρος για την Ελευθερία της Ελλάδας, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ερευνούν, εντοπίζουν και αποκαλύπτουν δημόσια τα ύπουλα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Είναι οι δυναμικοί Πολεμιστές του Φωτός, που έχουν σαν Αποστολή τους να ενεργούν για την Ελευθερία του Ανθρώπου, το Δίκαιο και την Ανεξαρτησία των Εθνικών Κρατών. Αλλά αυτοί δεν κάνουν ποτέ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

loading...