Καταργείστε το νόμο φονιά (Ν 2612/1998) που ευθύνεται για 274 Νεκρούς , 234.000 αγροτοδασικές πυρκαγιές ,11.000.000 στρέμ. καμένης γης και άπειρα χαμένα όνειρα και αναμνήσεις.

 Άλλο οργανωμένη δασοπυρόσβεση και άλλο η πυροσβεστική που επιχειρεί σε Πόλεις και ημιαστικό τοπίο κύριοι.

Η έρευνα του απόστρατου αντιστράτηγου και υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Ανδριανού Γκουρμπάτση για τις φονικές και καταστροφικές δασικές πυρκαγιές από το 1981 έως το 2020,και πλέον μέχρι σήμερα ,σύμφωνα με την οποία αποδεικνύεται ΑΠΟΛΥΤΑ και από κάθε οπτική ότι , το μοντέλο δασοπυρόσβεσης που εισήχθη με το Νόμο 2612/1998 : (Ανάθεση της δασοπυρόσβεσης στο Πυροσβεστικό Σώμα και άλλες διατάξεις.) αποδείχθηκε επανειλημμένα  αναποτελεσματικό ,ανεφάρμοστο , πανάκριβο και πολύ πιο φονικό ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΊ στην ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΜΟΥΘ που σχηματίζεται με αφορμή τόσο την Φονική Πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ την αποφράδα εκείνη ημέρα , στις 23 Ιουλίου του 2018 , όσο  και για τις πρόσφατες Πυρκαγιές του προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή .

Όταν αποτιμάς αναμνήσεις και όνειρα σε χρήμα, όταν οι χιλιάδες  ζωές που καταστράφηκαν είναι ένας λογαριασμός τυλιγμένος σε επικοινωνιακό χαρτί , έχεις χάσει την ικανότητα της συναίσθησης και ήδη , έχεις αποτύχει

Καλή Παναγιά !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας δύναμη ) 

loading...