Σουχαρίτ Μπάγκντι στον Focus FM: Η δική μου συμβουλή είναι οι Έλληνες να μη κάνουν το εμβόλιο. Παρ’ όλα αυτά, εάν αποφασίσουν να το κάνουν, ας κάνουν και τη διαθήκη τους

 Στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο ιολόγος, Σουχαρίτ Μπάγκντι, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στους εμβολιασμούς κατά της covid-19.«Η δική μου συμβουλή είναι οι Έλληνες να μη κάνουν το εμβόλιο. Παρ’ όλα αυτά, εάν αποφασίσουν να το κάνουν, ας κάνουν και τη διαθήκη τους» ανέφερε.

Εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στον εμβολιασμό των παιδιών λέγοντας «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο».

Όσον αφορά έρευνα για τα αντισώματα στον ανθρώπινο οργανισμό είπε ότι «εντοπίστηκαν στα σώματα των ομάδων σε 1-2 εβδομάδες και όχι σε 3-4. Είναι υπέροχο διότι σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα ξέρει τον ιό. Ο οργανισμός από τη στιγμή που θα μπει ο ιός, δημιουργεί το ανοσοποιητικό και την άμυνά του καθώς και τα λεμφοκύτταρα Τ που είναι πολύ σημαντικά. Οπότε, ο οργανισμός φυσικά είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον κάθε ιό και τον κάθε κορωνοιό».

Ακούστε όσα δήλωσε εδώ:

loading...