Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.- Οδηγός για τον τρόπο εξαναγκασμού και χειρισμού του κοινού για τη λήψη του εμβολίου Covid-19.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΔΗΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗΤο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχε να παίξει μεγαλύτερο ρόλο τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες από ό, τι πολλοί από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε και τώρα έχουν κυκλοφορήσει έναν χρήσιμο οδηγό για κυβερνήσεις και αξιωματούχους δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο σχετικά με τον τρόπο εξαναγκασμού και χειραγώγησης του ευρύτερου κοινού σε λήψη του εμβολίου Covid-19. Το WEF δηλώνει σε ένα πρόσφατο άρθρο ότι, προκειμένου να επιτευχθεί η ασυλία των κοπαδιών με την υποτιθέμενη νόσο Covid-19, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη «θεωρία διαφήμισης», να χειριστούν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται και αισθάνονται ότι παίρνουν το τρύπημα, χρησιμοποιούν τους ηγέτες της κοινότητας και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να εκφράσουν την προπαγάνδα και να προσφέρουν δωροδοκίες ως κίνητρα για να «βοηθήσουν να πάρουν σκεπτικιστές μέσα από τις πόρτες των τοπικών κέντρων εμβολιασμού». Η θεωρία της διαφήμισης περιστρέφεται γύρω από το Ιεραρχικό Πλαίσιο Επιδράσεων, που υποδηλώνουν ότι «οι πελάτες σκέφτονται πρώτα, μετά αισθάνονται και μετά το κάνουν». Το WEF πιστεύει ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής σε όλο τον κόσμο είναι σήμερα κατάλληλοι μόνο για άτομα που ήδη ενδιαφέρονται να πάρουν το Covid jab, οπότε προτείνουν ότι για να πείσουν τους σκεπτικιστές, οι αξιωματούχοι πρέπει να καταφύγουν σε τρεις απλές μεθόδους εξαναγκασμού και χειραγώγησης.

Το πρώτο βήμα που προτείνει η WEF για τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας περιλαμβάνει την «αύξηση της γνώσης και την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης». Αυτό περιστρέφεται γύρω από το στάδιο «σκέψης» της θεωρίας της διαφήμισης και δηλώνει ότι οι τοπικοί ηγέτες προσεγγίζουν προληπτικά και εκπαιδεύουν σκεπτικιστές μέσω «μέσων όπως τηλεφωνικές κλήσεις, απευθείας αλληλογραφία, τηλεόραση, πινακίδα και ψηφιακά κανάλια».

Γιατί το προτείνουν αυτό; Επειδή χάρη στην έρευνα, το WEF πιστεύει ότι οι άνθρωποι «είναι πιθανό να πιστέψουν ότι η εφεύρεση και η διαδικασία έγκρισης των εμβολίων βιάστηκε, με ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί». Το πρόβλημα με τις συμβουλές του WEF εδώ είναι ότι οι άνθρωποι έχουν δίκιο να πιστεύουν ότι η εφεύρεση και η διαδικασία έγκρισης έγινε με βιασύνη. Έχουν επίσης δίκιο να πιστεύουν ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί. Αυτό δεν είναι θέμα γνώμης, είναι γεγονός.
Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την έγκριση όλων των εμβολίων στην αγορά είναι περίπου οκτώ χρόνια. Άρχισαν να χορηγούν τα εμβόλια Covid-19 στα χέρια του κοινού μέσα σε 11 μήνες από την φερόμενη δημιουργία τους , αλλά ακόμη και τότε δεν εγκρίθηκαν όπως άλλα εμβόλια, τους δόθηκε αντ ‘αυτού άδεια εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης. Γιατί τους δόθηκε μόνο άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης; Επειδή βρίσκονται ακόμη στη φάση της τρίτης δοκιμής και επομένως είναι πειραματικά. Η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σημαίνει ότι ο κατασκευαστής του εμβολίου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τυχόν τραυματισμό που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

Όσον αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν; Έχετε ακούσει ποτέ για το σχέδιο κίτρινης κάρτας MHRA ; Πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν κάνει και γι ‘αυτό ακριβώς αναφέρονται ανεπιθύμητες ενέργειες. Το σχέδιο της Κίτρινης Κάρτας επιτρέπει στους ανθρώπους να αναφέρουν τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που ενδέχεται να είχαν, οφείλονται στα εμβόλια Covid-19 και το MHRA πιστεύει ότι στην πραγματικότητα αναφέρονται μόνο το 1% – 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Αυτό καθιστά τον πραγματικό αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών και των θανάτων που αναφέρθηκαν στο σχέδιο αρκετά τρομακτικό όταν λαμβάνετε υπόψη τις αναφορές που αναφέρονται παρακάτω. Επειδή σύμφωνα με την 21 ης ενημέρωση κυκλοφόρησε από την κυβέρνηση του ΗΒ / MHRA σχετικά με τις παρενέργειες των Covid-19 εμβόλιων υπήρξαν 973.425 ανεπιθύμητες αντιδράσεις που κυμαίνονται από ήπιες έως πολύ σοβαρές και 1.356 θανάτους μέχρι τη 16 η Ιουνίου 2021.

Το δεύτερο βήμα που προτείνει η WEF για υπαλλήλους δημόσιας υγείας να περιλαμβάνει προπαγάνδα και παρενόχληση. Αυτό περιστρέφεται γύρω από το στάδιο «αίσθησης» της θεωρίας διαφήμισης και δηλώνει ότι το διστακτικό εμβόλιο πρέπει να βομβαρδιστεί με τηλεφωνήματα και συζητήσεις και να παρενοχλείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τους πείσει να πάρουν το Covid jab.

Το WEF προτείνει επίσης έναν άλλο τρόπο για να βελτιωθούν τα συναισθήματα των σκεπτικιστών του εμβολίου είναι να παίξετε σε έναν φόβο απώλειας (FOMO), τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά . Για να επιτευχθεί αυτό, το WEF συνιστά στους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας να χρησιμοποιούν τακτικές που προκαλούν ενοχή και λύπη.

Υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να γίνει με παρόμοιο τρόπο όπως χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στον Καναδά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 και του 1940 για την αντιμετώπιση της διφθερίτιδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χρησιμοποίησαν μηνύματα όπως «εάν τα παιδιά σας πεθάνουν από διφθερίτιδα, φταίτε εσείς επειδή προτιμάτε να μην πάρετε τα προστατέψετε».

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα εμβόλια Covid δεν εμποδίζουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση , επομένως η χρήση μηνυμάτων όπως αυτό που προτείνει η WEF είναι εξαναγκασμός και δεν ισοδυναμεί με ενημερωμένη συγκατάθεση , διότι αντ ‘αυτού το άτομο θα ήταν εξαιρετικά λανθασμένο.

Τα τρυπήματα Covid έχουν αποδειχθεί μόνο ότι μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από το Covid-19, έναν κίνδυνο που είναι ήδη απίστευτα μικρός για τους περισσότερους ανθρώπους που ανέρχονται περίπου στο 0,02% κατά μέσο όρο.

Οι περιορισμένες δοκιμές που διεξήχθησαν μετρούσαν μόνο εάν ένα εμβολιασμένο άτομο υπέστη σοβαρή ασθένεια, εάν μολύνθηκε με το Covid-19, αλλά ήταν ελαττωματικό καθώς κανείς δεν εκτέθηκε στον ιό κατά τη διάρκεια της μελέτης, μέτρησαν μόνο τι συνέβη όταν βρισκόταν στον γενικό πληθυσμό.

Δεν μέτρησαν εάν ένα εμβολιασμένο άτομο θα μπορούσε ακόμα να μολυνθεί με το Covid-19 και δεν μετρούσαν εάν ένα εμβολιασμένο άτομο θα μπορούσε ακόμα να εξαπλώσει τον ιό σύμφωνα με τη γενικώς αποδεκτή θεωρία μικροβίων.
Αρκετά επαίσχυντες συμβουλές από το WEF, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, έτσι δεν είναι;
Το τρίτο και τελευταίο βήμα που προτείνει η WEF για υπαλλήλους δημόσιας υγείας είναι η δωροδοκία και η ψυχρή κλήση . Αυτό περιστρέφεται γύρω από το στάδιο «κάνω» της θεωρίας διαφήμισης και δηλώνει ότι πρέπει να προσφέρονται κίνητρα για να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο Covid-19, καθώς και να παρενοχλούν τους ανθρώπους στα σπίτια τους σε μια προσπάθεια να τους πείσουν να κάνουν το τρύπημα εκεί και έπειτα.

Το WEF συμβουλεύει τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας να προσφέρουν κίνητρα σε μετρητά, δωρεάν μεταφορά, έκπτωση, δωρεάν προϊόντα και λαχειοφόρους αγορές ως δωροδοκίες για να «ενθαρρύνουν» την ανάληψη του Covid jab.

Συμβουλεύουν επίσης ότι οι αναδυόμενες κλινικές δημιουργούνται σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές με πληθυσμούς που διστάζουν να εμβολιαστούν και να δημιουργήσουν «ομάδες swat εμβολίων» που παρενοχλούν ανθρώπους στα σπίτια τους με το πρόσχημα να προσεγγίσουν άτομα που είναι «κατ ‘οίκον» ή « βιώνετε δυσκολία στην πρόσβαση στα κέντρα εμβολιασμού.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει ότι « πιστεύουν ότι εφαρμόζουν την προσέγγιση« σκέφτεται – νιώθουν »με επίκεντρο τον ασθενή στο πρόβλημα επικοινωνίας εμβολίων COVID-19 θα βελτιώσουν τις προσπάθειες για την επιτάχυνση της παγκόσμιας ασυλίας των κοπαδιών. Η διασφάλιση ενός ασφαλούς οικονομικού ανοίγματος και ανάκαμψης και η υπέρβαση αυτής της σημαντικής υγείας και οικονομικής πρόκλησης θα μπορούσε να εξαρτάται από τέτοιες τακτικές ».

Το εμβόλιο Covid-19 δεν θα εξασφαλίσει ασφαλή οικονομική επανέναρξη και ανάκαμψη, όπως ακριβώς το Covid-19 δεν προκάλεσε ποτέ ένα ασφαλές κλείσιμο και αποδεκατισμό της οικονομίας. Οι τυραννικές κυβερνήσεις και οι μονοδιάστατοι επιστημονικοί σύμβουλοί τους έκλεισαν και κατέστρεψαν την οικονομία, αλλά δεν μπορούσε να γίνει χωρίς την αναμφισβήτητη συμμόρφωση του κοινού.

Μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε πραγματικά το κοινό για το ότι εξετάζει τις τακτικές του ψυχολογικού πολέμου που τους εξαπέλυσαν οι αρχές, για να τους χειριστεί σε συμμόρφωση; Ψυχολογικός πόλεμος που πυροδότησε το συναίσθημα του φόβου, και τους έβαλε σε θυσιαστικά αρνιά με το πρόσχημα «να κάνουν το κομμάτι τους για το μεγαλύτερο καλό».

Οι ίδιες τακτικές που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει τώρα στις αρχές να χρησιμοποιούν για να χειραγωγούν το ίδιο κοινό στη λήψη πειραματικού «εμβολίου».

************

dailyexpose.co.uk

europereloaded.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ

DAILY EXPOSE

EUROPE RELOADED: Corfiatiko.blogspot.com

loading...