Γιαυτο ειναι μαλακια και αλητεια ο εμβολιασμος νεων και κυριως ανηλικων ΥΓΕΙΩΝ πιστοποιημενα παιδιων,που βραζει το αιμα τους απο Τ και Β λεμφοκυταρα!

 Η ερευνα και θεραπεια απ το Αιματολογικο τμημα του Νοσοκομειου Παπανικολαου,του κορονοιου σε μια 70 χρονη,που βρισκονταν σε σταδιο προ ΜΕΘ και η αρνηση της κυβερνησης να χρηματοδοτησει με το ασυμαντο ποσο των 260.000€ αυτην την ερευνα,την ωρα που ξοδευει διςεκατομυρια για εμβολια,ΤΕΣΤ,νεες ΜΕΘ…με εβαλε στο τρυπακι να διαβασω λιγο βιβλιογραφια για τα Τ Λεμφοκυταρα!!

Και θα σας αποδειξω οτι ανηλικοι,εφηβοι,νεοι υγιεις(κυριως απο αιματολογικα προβληματα) δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα!!

Τελικα η ερευνα χρηματοδοτηθηκε απ την Γιαννα Αγγελοπουλου και απ τον Τζιτζικωστα και μπραβο τους!

Τα Τ Λεμφοκυταρα και τα Β Λεμφοκυταρα ειναι η αμυνα του οργανισμου μας σε εξωτερικους εισβολεις ιους…!!

Και τα δυο και τα Τ και τα Β παραγοντε στο μυελο των οστων!

Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος ο μυελος γερναει η’ αρρωσταινει η’ κληρονομικα ειναι κακοφτιαγμενος και δεν παραγει ικανο αριθμο Τ και Β λεμφοκυταρων και πιθανον να φτασουμε μεχρι την Λεμφοπενια!

Μια κατασταση πολυ σοβαρη,διοτι ο ανθρωπος βρισκεται αφυλακτος και στον ποιο απλο ιο,αφου ο μυελος του αδυνατει να παραγει ικανο αριθμο λεμφοκυτταρων!

Αρα λοιπον σε νεοτερες ηλικιες υγιεις πιστοποιημενα(θα σας το εξηγησω αυτο) ο ιος μπορει να μπει στο σωμα μας,αλλα λογω των Τ λεμφοκυτταρων δεν θα του επιτραπει να μπει στο πυρηνα του κυτταρου και να αναπαραχθει!

Κι αν ο καθε ιος ΔΕΝ μπορεσει να μπει στον ΠΥΡΗΝΑ του υγιους κυτταρου μας,ΔΕΝ μπορει να μεταδοθει απο ατομο σε ατομα,ακομα κι αν κανουν γλωσσοφιλο 1 ωρα!!!

Γιαυτο ειναι μαλακια και αλητεια ο εμβολιασμος νεων και κυριως ανηλικων ΥΓΕΙΩΝ πιστοποιημενα παιδιων,που βραζει το αιμα τους απο Τ και Β λεμφοκυταρα!

Γιατι δυσκολα κολουν,ακομα ποιο δυσκολα νοσουν και ΔΕΝ μπορουν να το μεταδωσουν τον ιο,αφου δεν μπορει να εισελθει στο πυρηνα του κυτταρου!

Γιαυτο καποιες φωνες ειδικων λοιμοξιολογων της κυβερνησης περσι το 2020,λεγαν οτι τα παιδια ΔΕΝ μπορουν να μεταδωσουν τον ιο,ειχαν δικιο τοτε!

Φετος,δαγκωσαν την γλωσσα τους,γιατι η κυβερνηση βαλθηκε να ξεστοκαρει το σκαρτο εμπορευμα πανω σε ανηλικα,που εχουν ηλιθιους-προβατα γονεις!!

Τι ενοω ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ υγιεις!

Καποιες αναιμιες βρισκοντε ευκολα με μια απλη εξεταση αιματος!

Καποιες ομως αλλες βλαβες του μυελου,δεν ειναι ευκολα ανακαλυψημες και ενω φαινεσαι υγιης χωρις καποιο συμπτωμα η’ το πολυ μια ελαφρια αναιμια,να εχεις βλαβες στο μυελο που δεν ανακαλυπτοντε αν δεν κανεις μυελογραφημα και ισως και οστεομυελικη βιοψια! 

Και να ξερω και να ξερετε οτι το αιμα μας δεν παραγεται απ το νερο και απ τους πολλους χυμους πορτοκαλι,που μας δινουν μετα απο μια αιμοληψια!

Το αιμα μας και τα συστατικα του οπως πχ Λεμφοκυτταρα,τα φτιαχνει ο μυελος των οστων! 

Τι ενοω ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,συνεχιζω,καποιες φυλες πχ Καυκασιοι εχουν γονιδιακο προβλημα λογω φυλης και ειναι εν ΔΥΝΑΜΗ ασθενεις του μυελου των οστων με καποιο ειδος λεμφωματος και συγκεκριμενα την νοσο WALDESTROM!!

Οσο ομως δεν εχει εκδηλωμενα ηχηρα συμπτωματα,πχ πυρετο,αυξηνενη πολυ IgM ,σοβαρη αναιμια,λεμφαδενοπαθεια…,δεν δινουμε σημασια και δεν κανουν μυελογραφημα!!

Και φυσικα,λευχαιμιες,δρεπανοκυτταρικη αναιμια,ολες οι αναιμιες,πολλαπλα μυελωματα,λεμφωματα,HODΚING και NO HODΚING….ολα αυτα ειναι αιτιες απο  βλαβη του μυελου των οστων!

Αρα μιλω για την συντρηπτικη πλειονοτητα των ανηλικων ΦΥΣΙΚΑ,νεων,εφηβων,για να μη πω και μεσηλικων ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ υγιων ανθρωπων!

Αυτα ειχα να πω!

Δε ξερω αν τα διαβασα και τα καταλαβα σωστα,γιατι γιατρος δεν ειμαι!

Και αν διαβασει το αρθρο καποιος ποιο ειδικος,ας με διορθωσει!!

Φαινεται οτι ο ιος πλεει τα λισθεια και ολοι αυτοι που μας φοβησαν ΕΝ ΜΙΣΘΗ,πολιτικοι δημοσιογραφοι,γιατροι…καλυτερα ειναι,οικογενειακως να επισκευθουν το Ζαλογγο,για ενα τελευταιο χωρο,οπως τραγουδαει κι ο Καρβελας με τη Βισση!!

Πλεει τα λοισθεια !!

Το μυαλο μου στο καραβι,για ενα ταξιδακι στα Κυθηρα ειναι,αλλα δεν εμβολιαστηκα!!

Γ.Ν

loading...