ΑΚΚΕΛ: «Ο Βελόπουλος συμμάχησε με τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες του VMRO;»

Μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε η δημοσιοποίηση ότι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου συμμετέχει στην ίδια “δεξιά παράταξη” (και έχουν δημοσιεύσει κοινή διακήρυξη) με έναν αριθμό πολιτικών κομμάτων στα οποία περιλαμβάνεται το βουλγαρικό VMRO (ο ουσιαστικός ιστορικός συνεχιστής των κομιτατζήδων που αιματοκύλησαν την Μακεδονία και Θράκη), το οποίο αποτελεί το μητρικό κόμμα που “γέννησε” το γνωστό σκοπιανό ανθελληνικό VMRO. Αυτό το VMRO, που κάνει την ανθελληνικότατη εκστρατεία κατά της Μακεδονίας μας και σε ένα πρόσφατο περιστατικό, τον Μάρτιο του 2019, μοίραζαν φυλλάδια στη Φλώρινα και στις Σέρρες γράφοντας για αυτονομία της Μακεδονίας. Γράφοντάς το μάλιστα ανορθόγραφα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τι συμβαίνει; Εδώ χρειάζονται εξηγήσεις. Ο Βελόπουλος και τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης γνωρίζουν το παρελθόν των Συμμάχων τους; Εδώ δεν μιλάμε απλώς για φιλοτούρκικες πολιτικές όπως κάποια κόμματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν θεωρώντας ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χωρών τους, εδώ έχουμε κραγμένη ανθελληνική προϊστορία και παρόν.

Στην κοινή διακήρυξη επίσης βλέπουμε μεν ενθαρρυντικές θέσεις, αλλά επίσης και σημεία που προβληματίζουν σοβαρότατα. Αναφέρουν ότι ο Ατλαντικός δεσμός που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δίνουν αίσθηση ασφάλειας στα μέλη και βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης!!! Τι έπινε αυτός που το έγραψε; Ειδικά για την Ελλάδα, το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει όλους τους εχθρούς που είχαμε διαχρονικά, και εξακολουθούμε να έχουμε τώρα, ταξινομημένους ως…συμμάχους!!! Πραγματικά η ψυχρή πραγματικότητα είναι αυτή, το ΝΑΤΟ μάς υποχρεώνει να συμπεριφερόμαστε ως σύμμαχοι στους ορκισμένους εχθρούς του Ελληνισμού. Ο Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση διάβασαν το κείμενο πριν το υπογράψουν ή απλώς έστειλαν το λογότυπό τους για να συμπεριληφθεί;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως είναι χειρότερη, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκπληρώσει στοιχειώδεις υποχρεώσεις απέναντι στην Ελλάδα, η οποία παρέδωσε εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία σε κοινοτικά όργανα για να της προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερα από ότι υποτίθεται ότι θα μπορούσε από μόνη της να πετύχει. Δώσαμε πολλά και όχι μόνο δεν πήραμε τίποτα ως αντάλλαγμα αλλά μας ζητούν να δώσουμε και περισσότερα τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα, αλλά …

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

loading...