Τραμπ μετά τα «σκονάκια» Μπάιντεν: «Οι ΗΠΑ πάνε κατά διαόλου» – ΒΙΝΤΕΟ

 Ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ κάνει συχνά πυκνά παρεμβάσεις παρά τον αποκλεισμό του στα social media.

Ένα βίντεο του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να χρησιμοποιεί «σκονάκι» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με σημειώσεις εναντίον της πολιτικής του προκατόχου του, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε τον γύρο αμερικανικών συντηρητικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο τέως Αμερικανός ηγέτης σχολίασε, χθες Παρασκευή, πως «η χώρα πάει κατά διαόλου!».

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε το προναφερθέν στιγμιότυπο και ανέφερε:

«Μπορεί κανείς να το πιστέψει αυτό; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χώρα μας πάει κατά διαόλου!».

Σύμφωνα με το sputniknews, στα «σκονάκια» του Τζο Μπάιντεν που εμφανίστηκαν σε σχετικό βίντεο του One America News Network (OAN), το οποίο δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή (18/06), περιλαμβανόταν η φράση περί «κατάχρησης εξουσίας» από τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και το ότι «πρέπει να καθαρίσουμε (την κατάσταση)» αλλά και το ότι «το Υπουργείο Δικαιοσύνης επί Ντόναλντ Τραμπ ήταν εκτός ελέγχου».

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρέμβαση που κάνει ο πρώην πρόεδρος το τελευταίο διάστημα που οι διεθνιστές στις ΗΠΑ έχουν πραγματικά “ξεφύγει”.

Στην προηγούμενή του δημόσια τοποθέτηση, ο ίδιος επέστησε την προσοχή για την πορεία που καταγράφει η αμερικανική οικονομία με τις κομμουνιστικές πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν, κρούοντας το “καμπανάκι” για την αντικατάσταση της εργασίας με τα επιδόματα!

loading...