Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Montagnier «ξανακτυπά»: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»!

 

Ακραίες και ζοφερές δηλώσεις από τον διαβόητο Γάλλο επιστήμονα που ανακάλυψε τον ιό HIV

«Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. Μετά την δήλωσή του ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού  προκαλούν τις μεταλλάξεις ο Γάλλος επιστήμονας επιστρέφει δριμύτερος, με ακραίες είναι η αλήθεια προβλέψεις,  λέγοντας πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν!

Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε  κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier.

Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον ¨κινεζικό ιό» όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, είπε ο Montagn  κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης.

«Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί», δήλωσε ο Montagnier.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα»(!) σημείωσε για να προκαλέσει την αμηχανία του δημοσιογράφου.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.

«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

loading...