Δόγμα νόμος και τάξη, σε ένα επίπεδο να μην ξενοπηδάνε οι παντρεμένοι.

Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 12.30 είναι αντιδημοκρατικό και παντελώς άσχετο με την πανδημία.

Εξυπηρετεί αποκλειστικά την επικοινωνιακή διαχείριση της κυβέρνησης η οποία παριστάνει ότι κάνει κάτι ενώ δεν κάνει τίποτα. Είμαστε στην 5η χαμηλότερη θέση στους εμβολιασμούς, το ΕΣΥ δεν στηρίχτηκε και ενώ υπάρχει εμβόλιο και φάρμακα πλέον, σήμερα πέθαναν ακόμα 70 συμπολίτες μας.

Επίσης, εξυπηρετεί το δόγμα νόμος και τάξη, σε ένα επίπεδο να μην ξενοπηδάνε οι παντρεμένοι. Γιατί κατά τα άλλα η μαφία αλωνίζει, εκτελούνται συμβόλαια θανάτου μέρα μεσημέρι και οι αστυνομικοί που θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν το έγκλημα απασχολούνται στο να κόβουν κλήσεις σε πεζούς που ξεμύτισαν για τζόκινγκ το βράδυ.

Επικίνδυνες γελοιότητες. Επικύνδυνες για την δημοκρατία και τη δημόσια ασφάλεια. Ρωτήστε τους αστυνομικούς: το Σώμα βρίσκεται σε διάλυση.

Οι κανόνες περιορισμού των συγκεντρώσεων ισχύουν στο ακέραιο και μετά τις 12.30. Όσο τηρούνται πριν, θα τηρούνται και μετά, και περισσότερο. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τη στιγμή μάλιστα που ανοίγουν τα πάντα παντειοτρόπως δεν μπορεί να στηριχτεί ούτε στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, ούτε στην επιδημιολογική κατάσταση. Και χωρίς να είμαι συνταγματολόγος, διάολε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι νόμιμη.

loading...