Ατυχία το λέμε τώρα – Το έχουμε εμπεδωσει ότι από τύχη ζούμε όλοι, με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει!!!

Έχουμε γενικά πολλές ατυχίες σε αυτή την χώρα. Ανθρώπους να ψηφίζουν Τσίπρα , μιτζοτακη, Σημίτη, Σαμάρα Παπανδρέου , Χ.Α., ΚΚΕ … αυτά σήμερα είναι τα αποτελέσματα.

 Άτυχοι είμαστε εμείς ,ο λαός που ενω τα τελευταία 50 χρόνια ,είχαμε ξεμπερδέψει με τη χούντα κ είχαμε ξεβρωμίσει, παρουσιαστήκατε πάλι εσείς κ έχετε ισοπεδώσει τα πάντα!!

Μα τι φοβερή συμμορία είναι αυτή που μας κυβερνά!μας λέει μέσα στα μούτρα μας οτι, ολα, στην Μπανανία μας, είναι θέμα τύχης…

Αν είσαι άτυχος πχ κ ζείς εκεί που, η αδερφή Μιζοτάκη, θέλει να βάλει ανεμογεννήτριες κ να τ κονομά, θα σου κάψουν το σπίτι..

Αν αρρωστήσεις κ με κορωνοιο κ είσαι ανυποψίαστος κ δεν πας σε ιδιώτη γιτρό να σου δώσει φάρμκα, αλλλα κάτσεις όπως σου λέει ο εοδυ σπιτάκι, μέχρι κατάρευσης, είσαι άτυχος γιατί θα πεθάνεις για να ανέβουν τα νούμερα….

Μαφία……

Εσείς οι πανέτοιμοι από ένα μήνα τώρα ..?? Εσείς που προλάβατε τους Τούρκους και νοικιάσαμε το Beriev του Πούτιν ..?? Όχι κύριοι δεν είστε άτυχοι … Άτυχη είναι η χώρα που την κυβερνούν τα τομάρια και οι τυχοδιώκτες που έκαναν αρχηγούς , υπαρχηγούς , γραμματείς και διευθυντές όλους αυτούς που έκαψαν το Μάτι…..

loading...