ΑΙΣΧΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ


 Της Λέττας Καλαμαρά --


Κατάργηση της Ε.Ε. ή μήπως επιβεβαίωση του ολοκληρωτικού καθεστώτος μιας γερμανικής και παγκόσμιας ελίτ. Ο φερετζές πέφτει και η Ε.Ε. μετατρέπεται σε υπηρέτη μίας και μόνο εταιρείας που δεν έχει καμία ευθύνη για το προϊόν της με αφορμή τον COVID-19. Πλήρη καταστρατήγηση κάθε αξίας και ιδέας της Ε.Ε. από την ίδρυσή της.

Ο Επίτροπος μόνιμος κάτοικος των Βρυξελλών διακηρύττει τον υγειονομικό φασισμό της αγοράς και στοχεύει στο DNA  κάθε πολίτη με τη τεχνολογία m-RNA για το καλό του. Δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή του έναντι του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Α.Σαμαρά από τον κ.Μητσοτάκη και τα αφεντικά του.


Η εμμονή του αποτυχημένου κατεστημένου επιβολής με ρατσιστικό τρόπο ενός διαχωρισμού σε εμβολιασμένους με ευθύνη τους πολιτών και των υπολοίπων που δεν είναι πρόθυμοι προκαλεί απορία και στρέφεται εναντίον ακόμα και  του ιδίου του σκοπού του.


Οι κινήσεις της εξουσίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο δυστυχώς επιβεβαιώνουν τους καχύποπτους που αναμένουν μεγαλύτερες ευθύνες από την Πολιτεία η οποία περιορίζεται προς το παρόν σε ρόλο μεσάζοντα, κήρυκα και πελάτη εταιρειών ή καλύτερα μίας εταιρείας αποκλειστικά.


Εμβόλια αγνώστου αποτελεσματικότητας με το 40% εμβολιασμένων να νοσεί, μάσκες σε εξωτερικούς λόγους χωρίς λόγο και φύκια για μεταξωτές κορδέλες για ενταφιασμό των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ελλάδα δημιουργούν αναπάντητα ερωτηματικά για τις δηλώσεις κρατικών αξιωματούχων και τη σκοπιμότητά τους.


Δυστυχώς η υγεία των πολιτών αποδεικνύεται σε χρυσοφόρα μπίζνα, χωρίς καμία ευθύνη εταιρειών και Κράτους, και με την ουσία των Ελλήνων και Ευρωπαίων τον απόλυτο στόχο για αλλαγή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :