Χρονοταξιδιώτης από το 2485 μιλά για μεγάλη ανακάλυψη στον Ατλαντικό το 2021 και Αρμαγεδώνα – Βίντεο

 Ένας χρήστης του TikTok που ισχυρίζεται ότι είναι χρονοταξιδιώτης από το έτος 2485 έγινε viral εξαιτίας μιας προειδοποίησης που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο TikToker με το ψευδώνυμο “That One Time Traveler” λέει πως είναι χρονοταξιδιώτης από το 2485 και ανεβάζει βίντεο στο TikTok με ημερομηνίες με σημαντικά γεγονότα για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Σε ανάρτησή του που ανέβασε στις 28 Μάρτη, ο ταξιδιώτης από το μέλλον λέει: “Θυμηθείτε την ημερομηνία 10 Οκτώβρη 2021. Κάτι θαυμαστό θα βρεθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό”.

“Η ανακάλυψη θα αλλάξει τα νερά για πάντα και επίσης θ’ αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα” συνεχίζει ο χρήστης που ισχυρίζεται ότι έρχεται από το μέλλον.

“Σημειώστε την ημερομηνία, θα θέλετε να τη θυμάστε” λέει ο χρήστης στο βίντεό του στο TikTok, χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει στο δημοφιλές social media, λέει πως έρχεται από το έτος 2485, με τη βοήθεια μια χρονομηχανής που κατασκευάστηκε από μια εταιρεία που ονομάζει Aura.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ζει σε έναν μικρό πλανήτη που ονομάζεται Vadho. “Είναι ένας από τους μικρότερους πλανήτες που βρήκαμε με πρώτες ύλες και ενδείξεις ζωής.

Όπως αναφέρει, στις 6 Ιούλη 2788 ένας γιγάντιος αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη φέρνοντας την καταστροφή. Όμως “μέχρι τότε θα έχουμε αποικήσει τον Άρη, τη Σελήνη κι άλλους πλανήτες” καθησυχάζει ο “χρονοταξιδιώτης”, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Star.

Ο λογαριασμός του στο TikTok έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, αν και πολλοί χρήστες δείχνουν ν’ αμφιβάλλουν για τους ισχυρισμούς τους, αλλά συνεχίζουν να τον ακολουθούν γιατί διασκεδάζουν με τα λεγόμενά του.

https://sputniknews.gr/

Δείτε το βίντεο:

@thatonetimetraveler

Remember the date 10/7/2021 for the big ocean discovery. #fyp #foryou #foryoupage #timetravel #timetraveler

♬ Time Travel – Lovett

loading...