Εννιά περιπολικά απασχολούνται με τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη, καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας


 Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην Ανατολική Αττική η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας Χρήστου Τσεμπέρη, περί διάθεσης περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.


«Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά.

Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.

Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει..», αναφέρει ο κ. Τσεμπέρης.Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά εννιά περιπολικά από ισάριθμα αστυνομικά τμήματα απασχολούνται στις βάρδιες φύλαξης του κ. Φουρθιώτη.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο κ. Τσεμπέρης αναφέρει: “Και επειδή μπορεί να αναρωτιέστε για την ασφάλεια του ανδρός Φουρθιώτη (δημοσιογράφου κατά δήλωση) μετά την πρώτη διαταγή, και για να μην αγωνιάτε επίσης για την εγκυρότητα της προηγούμενης ανάρτησης, πάρτε να έχετε και την επόμενη διαταγή του Υπουργείου του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου”:
9 Τμήματα Ασφαλείας με περιπολικά και η ΥΑΒ/Α.Α με 2 βάρδιες… Όλο και καλύτερο γίνεται. Για μετά τις 26 Μάρτη, θα σας ενημερωσω σχετικώς…
Πσυχουλες μου”

Δεν υπάρχουν σχόλια :