ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

Αν υπάρχει ένα κορυφαίο παράδειγμα, που να απεικονίζει με τον πιο καθαρό και απόλυτο τρόπο το ζήτημα της τραπεζικής αυθαιρεσίας και, κυριολεκτικά, τον «κατσαπλιαδισμό» του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αυτό είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η περίπτωση της διαδοχής της Τράπεζας Πειραιώς στα δάνεια και τις εν γένει πιστωτικές συμβάσεις των κυπριακών τραπεζών. Μια μοναδική στα παγκόσμια τραπεζικά χρονικά ιστορία, που κάποια μέρα θα διδάσκεται στα οικονομικά πανεπιστήμια ολόκληρου του πλανήτη, ως «η Ντροπή της Ευρώπης των Τραπεζών» και, ιδιαίτερα, της ΕΚΤ και των εθνικών κεντρικών τραπεζών του Ευρωσυστήματος, με αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια την Τράπεζα της Ελλάδος.
Προς αποφυγή παρερμηνειών και τυχόν παρεξηγήσεων, διευκρινίζεται εξ’ αρχής, ότι, όλα όσα θα διαβάσετε στην συνέχεια, όσο εξωπραγματικά και να φαντάζουν, δεν αποτελούν εικασίες ή θεωρίες συνωμοσίας του γράφοντος, αλλά, αντιθέτως, για κακή τύχη όσων ευθύνονται για το πρωτοφανές αυτό τραπεζικό σκάνδαλο, συνοψίζουν την σκληρή νομική πραγματικότητα που αναδεικνύεται μέσα από τα δικόγραφα και τις δικαστικές αποφάσεις δικαίωσης των Δανειοληπτών της Υπέρβασης. Πρόκειται, δηλαδή, για αδιαμφισβήτητα πραγματικά περιστατικά, που κρίνονται καθημερινά ή που έχουν ήδη κριθεί, ακόμη και αμετάκλητα, από την ελληνική Δικαιοσύνη.
Κατόπιν όλων αυτών, δεν θα εκπλαγούμε αν, στο αμέσως επόμενο διάστημα, τα πινάκια του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, γεμίσουν με Αγωγές Αποζημίωσης και Μηνύσεις για Απάτη κατά της Τράπεζας Πειραιώς, από ενήμερους και κόκκινους πρωτοφειλέτες, συνοφειλέτες και εγγυητές πιστωτικών συμβάσεων των κυπριακών τραπεζών.
Και, από αυτό το βήμα, σας δίνουμε την αποκλειστικότητα ότι το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει…
Η τελευταία φορά – από τις πολλές – που η Τράπεζα Πειραιώς χρεοκόπησε, ήταν η 02/12/2020, όταν αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε «Μεταβατική Κρατικοποίηση» (έτσι το λέμε τώρα), επειδή αδυνατούσε να πληρώσει το ταπεινό ποσό των CoCos 165.000.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο καθένας, τι έχει να γίνει με τις καραβιές των Δις των δανειακών χαρτοφυλακίων των κυπριακών τραπεζών…
Τα καλύτερα έρχονται !!!
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/03/news-07032021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/

loading...