ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ “PROJECT ΝΕΚΡΟΥ” ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 2008 ;;;

Κάτι δεν πάει καλά….

Δεν πρόλαβε να ησυχάσει η κοινή γνώμη με την είδηση ότι, ο Δημήτρης Κουφοντίνας συναίνεσε, μετά από πίεση δύο οικογενειακών του ιατρών, να δεχθεί τελικά ορό ενυδάτωσης, όπως δήλωσε η δικηγόρος του κα Κούρτοβικ, μετά την 57η ημέρα της απεργίας πείνας και της 11ης δίψας και, στα καλά καθούμενα, σκάει ως κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι, κάποιοι κύκλοι μπορεί να εξυφαίνουν σενάριο ακόμη και φυσικής εξόντωσης του Γιώργου Τράγκα.

Με την καταγγελία να προέρχεται από τον ίδιο τον Γιώργο Τράγκα, αλλά και τον Νίκο Νικολόπουλο.

Με την κρίση του Covid να κορυφώνεται, με ανοικτές τις Πρέσπες του Αιγαίου και με την επερχόμενη οικονομική πανδημία του ιδιωτικού χρέους, που θα σαρώσει οριζόντια ολόκληρη την κοινωνία, μετά την λήξη των lockdown, με το νέο πτωχευτικό νόμο, κάποιοι κύκλοι ήδη επενδύουν σε σενάρια αποσταθεροποίησης, που θα μπορούσαν με σχετική ευκολία να οδηγήσουν σε μια λύση Ντράγκι και στην Ελλάδα….. Με την επιλογή του Έλληνα Ντράγκι να είναι το εύκολο μέρος του παζλ, αφού wannabe, πρόθυμοι αυτοφωράκηδες υπάρχουν πολλοί, και με τα δύσκολα να αφορούν την ίδια την συνταγή της αποσταθεροποίησης.
Που, πότε και πως ;;; Από τα αριστερά, από τα δεξιά ή με ντου από παντού ;;; Με νεκρό ή χωρίς ;;;

Διαβάζουμε στο Crashonline :

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέσυρε σήμερα το απόγευμα, ακαριαία, την προσωπική φρουρά του γνωστού δημοσιογράφου και αρχηγού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργου Τράγκα.

Η εντολή που ήρθε από την Διεύθυνση Αστυνομίας στους δύο αστυνομικούς του, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον προστατευόμενος στόχος.

Δείτε το έγγραφο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δίνεται μετά από πολιορκία της οικίας του Γιώργου Τράγκα από τέσσερα αυτοκίνητα, με ένοπλους κουκουλοφόρους αγνώστους.

Όπως έμαθαν χθες οι δικηγόροι του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», δεν υπήρχε καμία μήνυση του κου Σκέρτσου στην Εισαγγελία, ούτε εντολή σύλληψης του Γιώργου Τράγκα. Το καυτό ερώτημα είναι ποιοι ήταν οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που έζωσαν το σπίτι του επί 24 ώρες.

Η Κρατική Ασφάλεια απάντησε χθες σε δικηγόρο του Κινήματος ότι υπάρχει μόνο μία καταγγελία, και ότι θα κληθεί ο Γιώργος Τράγκας να δώσει εξηγήσεις.

Από χθες με εντολή του πρωθυπουργού αποσύρθηκε η ασφάλειά του και εκφράζονται φόβοι από την οικογένειά του ότι το περιβάλλον του Μαξίμου σχεδιάζει απόπειρα εναντίον του. Αυτό ενισχύουν διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον έρχεται σε επαφή και με άτομα του υποκόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κοινοποιήσει απόρρητο έγγραφο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το έγγραφο:

Ήδη οι συνήγοροι του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» ενημερώνουν τόσο τις Διεθνείς Δημοσιογραφικές Ενώσεις όσο και διάφορες ξένες προσωπικότητες.

*Λεπτομέρεια: Ο κος Μητσοτάκης έχει αναλάβει την εποπτεία της ΕΥΠ…

Και πριν λίγα λεπτά, λάβαμε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΔΗΛΩΣΗ του Πρόεδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου, που αναφέρει επί λέξει τα εξής :
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποσύρθηκε από χθες το απόγευμα η ασφάλεια του Γιώργου Τράγκα η οποία έχει δοθεί από την εποχή που τοποθετήθηκε βόμβα στο αυτοκίνητο (εποχή Σημίτη) και απελάθηκαν εν μέσω της νυκτός οι Αλβανοί δράστες.

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον υπουργό Δημόσιας τάξεως κύριο Χρυσοχοΐδη απεσύρθησαν ακαριαία ίδιο αστυνομικοί, ενώ τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα μετά την μήνυση Σκέντζου είχαν ζώσει το σπίτι του ένοπλοι, μακρυμάλληδες κουκουλοφόροι. Η οικογένεια του δημοσιογράφου και προέδρου του κινήματος «ελεύθεροι άνθρωποι» εκφράζει φόβους τόσο για τη ζωή του όσο και των μελών της οικογένειας του.

Οι φόβοι αυτοί εντείνονται από δημοσιεύματα και ψιθύρους ότι «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ» του υποκόσμου επικοινωνούν τις τελευταίες ημέρες με ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εντολή του πρωθυπουργού δόθηκε ενώ ο Γιώργος Τράγκας έχει λάβει από την αστυνομία απόρρητο έγγραφο που λέει ότι: « Στο πρόσωπο του αναγνωρίζονται ανάγκες για ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας»

Ο πρωθυπουργός οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια.

Η περίπτωση δεν αφορά μόνον τον Γιώργο Τράγκα ,την οικογένειά του και το κίνημα μας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Είναι ζήτημα λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και προστασίας των δικαιωμάτων των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς τις τελευταίες ημέρες – και πάλι με ευθύνη του προέδρου – έχει πυροδοτηθεί το πολιτικό κλίμα .

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα διαδηλώσεων – ακραίων εκδηλώσεων και εμπρηστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο που έχουν ως αφορμή τους χειρισμούς στην υπόθεση Κουφοντίνα και ως αιτία τις συνθήκες ανελευθερίας επί μακρόν για το σύνολο του πληθυσμού .

Αρχηγοί κομμάτων , πολιτικά πρόσωπα , εκδότες , δημοσιογράφοι , οι οικογένειες και οι συνεργάτες τους ξαναμπαίνουν στο στόχαστρο αφρόνων κι ενώ η κρατική ασφάλεια θα έπρεπε να ενισχύσει την προστασία τους κάνει ακριβώς το αντίθετο και είτε την αποδυναμώνει , είτε την εξαφανίζει .

Τα ερωτήματα είναι εύλογα για κάθε πολίτη . Το παράδοξο δεν είναι μόνον πολιτικό ή διοικητικό αλλά αφορά τις ίδιες τις ζωές όλων των παραπάνω . Κυρίως όμως αφορά τα ιερά κι απαράβατα δημοκρατικά πολιτικά δικαιώματα των Ελεύθερων Ανθρώπων να ιδρύουν πολιτικά κόμματα , να δρουν συλλογικά , να κρίνουν και να κατακρίνουν την κυβέρνηση . Ασφαλώς και να παρεμβαίνουν και να διεκδικούν εν τέλει την ψήφο του λαού .

Οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοκρατικοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν δημόσια και να ζητήσουν προσωπικά από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει δημόσια .

Ο Γιώργος Τράγκας έπαψε να είναι στόχος της τρομοκρατίας ;

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δηλώνουμε ότι η Δικαιοσύνη ούτε εκβιάζεται , ούτε εκφοβίζεται , αντιθέτως , προστατεύεται!

Τα συμπεράσματα δικά σας…..
Αγάπη μόνο !!!

loading...