GREAT RESET στην ατομική ευθύνη κι όλα θα πάνε κατά Θεού, αντί κατά διαόλου που βαδίζουμε.

 Καλή νέα χρονιά με δικαίωση στο δώρο της ζωής που μας χάρισαν η μητέρα κι ο πατέρας μας με ευλογία Κυρίου. 

Επείγει να επιβάλλουμε ΟΡΙΣΤΙΚΟ LOCKDOWN σε όποιον τσακίζει τη ζωή μας, ενώ αυτός ζει ατιμώρητος.

Προτρέπω τους πάντες να μας αφυπνήσουν με τη δύναμη της γνώσης κι όχι με πορδές.

Η ανθρωπιά μας ουρλιάζει για το άδικο και δεν ξέρουμε πως να λευτερωθούμε από τούτη την μεσαιωνική κατοχή που την ονόμασε πρόοδο, μια συμμορία ανήθικων διεστραμμένων.

Οι γενοκτόνοι της ανθρωπότητος έχουν όνομα, επίθετο, προέλευση και ποινικό μητρώο.

Είναι οι μεγάλοι της γης  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Είναι οι παλιοχαρακτήρες που πλουτίζουν ανήθικα και χωρίς μόχθο, κλέβοντας τον ιδρώτα όσων προσπαθούν να απολαύσουν με το συναίσθημα τη ζωή.

Είναι οι άρχοντες με γνώσεις αλλά χωρίς αρχές, που αναρριχήθηκαν σε θεσμικές καρέκλες, καταδυναστεύοντας όσους θα ‘πρεπε να υπηρετούν. 

Είναι οι επιστήμονες που κατασκευάζουν όπλα βιολογικά (ιούς), ατομικές βόμβες (πυρηνικά) και κάθε είδους συμβατικές σκοτώστρες αντί να παράγουν γιατρικά,πολιτισμό κι εργαλεία.

Είναι όσοι εξευτελίζουν τα ανθρώπινα ήθη κάνοντας εμπόριο βιολογικών αντίδοτων για τους ιούς που παράγουν οι ίδιοι, όσοι ενισχύουν αντί να καταργούν τα πυρηνικά κι όσοι πωλούν κάθε είδους φονικό όπλο που αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή, αντί να τους έχουμε στο περιθώριο και στην απομόνωση.

Το παιχνίδι παίζεται στο δίκαιο του ισχυρού γι΄ αυτό να κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε να βγούμε άμεσα από τη ζώνη του ανίσχυρου κλαψιάρη που τρώει φάπες, εφόσον νοιαζόμαστε για έναν κόσμο Ανθρώπινο αντί του εκτρώματος που κάποιοι αποφάσισαν και ξεκίνησαν να υλοποιούν.

Αγάπη χωρίς θυσία είναι εγωϊσμός που οδηγεί σε θανάσιμη μοναξιά.

GREAT RESET στην ατομική ευθύνη κι όλα θα πάνε κατά Θεού, αντί κατά διαόλου που βαδίζουμε.

loading...