Βρήκαν το «κουμπί» – Θα λένε ό,τι θέλουν, θα εφαρμόζουν όποια μέτρα θέλουν (vid)

 

Η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, τι ειπώθηκε για το εμβόλιο…

«Η συνάθροιση σε σπίτια θέτει σε κίνδυνο τις προσπάθειές μας. Ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει τη φούσκα του και να κάνει το προσωπικό του Lockdown», επανέλαβε η παιδίατρος – λοιμωξιολόγος, Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά την καθιερωμένη  ενημέρωση του Κράτους.

Ισχυρίστηκε πως το εμβόλιο όταν έρθει θα είναι… ασφαλές, ενώ επανέλαβε την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας, τονίζοντας πως φορά μάσκα ακόμα και όταν πηγαίνει να δει την μητέρα της.

Αναφορικά με τον εμβολιασμό στην Ελλάδα, ανέφερε πως ένα συγκεκριμένο ποσοστό του πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστεί. Τι θα γίνει με όσους δεν θέλουν, σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο αριθμός που θέλουν;;;

«Το εμβόλιο θα έρθει και θα είναι και ασφαλές και αποτελεσματικό. Η επιτυχία εξαρτάται από το ποσοστό που θα εμβολιαστεί, δεν θα κάνει ουσιαστική διαφορά μέχρι να εμβολιαστεί ικανός αριθμός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει να εφαρμόσουμε μια δέσμη από πολλά μέτρα σε ατομικό, κοινωνικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Η ταυτόχρονη εφαρμογή πολλαπλών εμποδίων θα καταφέρει να δαμάσει την πανδημία», σχολίασε και κατέληξε:

«Όσο και αν η αποστασιοποίηση από εκείνους που αγαπάμε έρχεται σε σύγκρουση με την νοοτροπία μας, τις συνήθειες μας την κουλτούρα μας, πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή».

Επομένως παρατηρούμε πως βρήκαν το «κουμπί», προκειμένου η όποια αντίδραση στα όποια μέτρα περιορισμού της ελευθερίας να ατονεί εμπρός στην ρητορική προτεραιότητας της ανθρώπινης ζωής, με αφορμή έναν ιό, του οποίου τα μέτρα αντιμετώπισης καταγγέλλουν επιστήμονες εκτός κρατικής επιτροπής.

Δείτε βίντεο σχετικά με την αναγκαία αποστασιοποίηση λόγω της… ανθρώπινης ζωής:

loading...