Translate the article and read it to your Language

Ρωσία-Γερμανία! Κανείς δεν πρόσεξε τι ειπώθηκε Ποιά θα είναι η θέση της Τουρκίας;;;

Ίσως κανείς δεν πρόσεξε την πρόσφατη αντιπαράθεση Ρωσίας-Γερμανίας, η οποία ήταν σφοδρή!


Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας επιτίμησε την Παρασκευή την Ανεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, υπουργό Άμυνας της Γερμανίας, κρίνοντας πως συμπεριφέρθηκε σαν σχολιαρόπαιδο που δεν έχει διαβάσει το μάθημά του!


Αυτό γιατί εκείνη δήλωσε ότι η χώρα της πρέπει να βρίσκεται σε «θέση ισχύος» έναντι της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, η Κραμπ-Καρενμπάουερ, πολιτικός καριέρας και διεθνίστρια, παρότι στέλεχος της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών, που υπηρετεί στο αξίωμα της υπουργού Άμυνας τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, δήλωσε την Τετάρτη κατά την διάρκεια τοποθέτησής της στην Bundestag, την γερμανική κάτω Βουλή, πως το Βερολίνο πρέπει να προσεγγίζει πάντα τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία για οποιοδήποτε ζήτημα από «θέση ισχύος». «Αυτή ήταν πάντα μια καλή παράδοση της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής και πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον», πρόσθεσε, σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά του γερμανικού κοινοβουλίου.


Η Κραμπ-Καρενμπάουερ συμπεριφέρθηκε σαν «μαθήτρια του δημοτικού, η οποία υπεραναπληρώνει την άγνοιά της για ένα θέμα φωνάζοντας έναν παραλογισμό», τόνισε ο Ιγκόρ Κονασένκοφ σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα.


Έπειτα έριξε την «βόμβα»: Με σαφή υπόνοια για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Κονασένκοφ θύμισε ότι οι προσπάθειες της Γερμανίας να βρεθεί σε θέση ισχύος έναντι της Ρωσίας τον 20ό αιώνα οδήγησαν σε «τραγικές συνέπειες για όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Γερμανίας και του γερμανικού λαού».


Ποιοι συμβούλευσαν την Γερμανία υπουργό Άμυνας να πει αυτά τα λόγια; Σχετίζονται τα λόγια της με την διαφαινόμενη επιστροφή (ο Τραμπ αντιδρά ακόμα) του Βαθέος Κράτους στον Λευκό Οίκο;;;


Η Γερμανία οφείλει να καταλάβει πως δεν έχει απέναντί της την μεταπολεμική Σοβιετική Ένωση, της οποίας την πτώση είχε προβλέψει ο πρώτος Γερμανός Καγκελάριος, μετά τον Β’ Παγκόσμιο, Κόνραντ Αντενάουερ, αλλά μία ισχυρή Ρωσία, που δεν θα επιτρέψει παραγκωνισμό των συμφερόντων της σε σχέση με τα διεθνή δρώμενα, όποια κι αν είναι αυτά.


Είναι επιτακτικό για την Ευρώπη, η οποία έχει στον πυρήνα της τον γάλλο-γερμανικό άξονα, να έρθει σε συνεννόηση με την «Αρκούδα», με την οποία και συνορεύει. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώσεις όπως της Γερμανίδας ΥΕΘΑ θα επιφέρουν «μενετενσάρκωση» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως άφησε να εννοηθεί η Μόσχα, σε έναν Τρίτο σφοδρότερο.


Ενδεχομένως οι διεθνιστές του ΝΑΤΟ ετοιμάζουν την Γερμανία για την πρώτη γραμμή κρούσης στην Ευρώπη απέναντι στην Ρωσική Ομοσπονδία, σε περίπτωση που δεν επέλθει ειρηνική συνεννόηση με το Κρεμλίνο σε σχέση με την τελική εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης (μέτρα περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό, παγκόσμια συγκυβέρνηση, διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ).


Σε αυτή την κατεύθυνση, ενδεχομένως στρατολογηθούν ΚΑΙ αλλοδαποί «μετανάστες», ανάμεσα στους οποίους έχουν παρεισφρήσει ισλαμιστές, με τους οποίους, προφανώς, έχει σχέσεις η Άγκυρα, για να χτυπηθούν στα ανατολικά με τους Ρώσους.


 Τι θα κάνει σε μία τέτοια περίπτωση ο Ερντογάν, αν είναι ακόμα στην εξουσία;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :