Ανόητη Σιγανοπαπαδιά Μιλάμε για τον Χατζηδάκη

.

Μεγάλος φελλός!!! Δείγμα ανοήμωνος ανδρός. Αρχηγός πιστεύει κατά τ’ άλλα (χι χι χι).

Διάλυσε τα συμβούλια αρχιτεκτονικής. Έπρεπε να τα έχει ορίσει τουλάχιστον από 1-1-2020. Τα όρισε τον Απρίλιο και βάλε, ενώ με αμετροέπεια συσχέτισε τον ορισμό τους, με ηλεκτρονική υποβολή και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Μπράβο!!! Παλαμάκια!!!

Αποτέλεσμα: Οικοδομική δραστηριότητα 6 μήνες έως 1 χρόνο πίσω.

Αυθαίρετα. Κατάργησε την κατηγορία 5, δηλαδή το 50-60% των τακτοποιήσεων αυθαιρέτων . Του το είπαν ότι είναι λάθος. Αυτός εκεί.

Μάλιστα δήλωνε παντού πως σταμάτησε τα αυθαίρετα.

Ότι λέει το κάνει!!! Μπράβο!!! Παλαμάκια!!!

Επαναφέρει τώρα την κατηγορία 5 με νέο νόμο (από την οπίσθια πάντα πόρτα) στον κατ’ άλλα ισχύοντα νόμο των αυθαιρέτων, γιατί φωνάζουν οι τράπεζες, που δεν μπορούν να πουλήσουν στα fund.

Όταν το καταλάβουν και οι υπόλοιποι, θα δεις γέλιο.

Χορτολιβαδικά Επτανήσων, Κυκλάδων, Κρήτης, κλπ του άρθρου 62.

Συμφωνημένη τροπολογία απ’ όλα τα κόμματα. Ο Τσίπρας δεν τόλμησε να την ψηφίσει γιατί είχε πέσει η κυβέρνησή του. Τελευταία μέρα ψήφισε την διπλανή, αλλά όχι αυτή.

Δύο χρόνια τώρα με τον Χατζηδάκη, σιγά μην διορθωθεί το εσκεμμένο λάθος…

Χέσε ψηλά κι αγνάντευε!!!

Παρέσυρε και την Κυβέρνηση σε δήλωση ότι θα φτιαχτούν τα κέντρα μεταναστών στα δημόσια κτήματα της Μυτιλήνης. Σε ποια; Το μάζεψαν και τώρα κάνουν προσφορές αγοράς.

Ο Τσίπρας, Φάμελλος κλπ (πριν από ένα μήνα) καταθέτουν ξανά την ίδια τροπολογία (αυτή που δεν ψήφισαν ως Κυβέρνηση), αλλά ο Χατζηδάκης την απορρίπτει.

Νοιάζονται για το λαό.

Μπράβο!!! Παλαμάκια!!!

Και ορθά τους γράφει ο Σαντορινιός: «Πως θα κατεβείτε (Αυγενάκη, Βρούτση και λοιποί) στις εκλογικές σας περιφέρειες;»

Και τέλος το αποκορύφωμα. Κατάθεσε το νέο χωροταξικό νόμο για να μας σώσει σε καιρό πανδημίας, παρά το χέσιμο που έφαγε στην διαβούλευση.

Αλλάζει το σύμπαν της πολεοδομικής νομοθεσίας. Ξαναγράφονται όλοι οι νόμοι από την αρχή, χωρίς μεταβατικές διατάξεις, χωρίς…, χωρίς…!!!

Με τα συμβούλια αρχιτεκτονικής προξένησε καθυστέρηση στην οικοδομική δραστηριότητα άνω των 6 μηνών, τώρα κάνει εσκεμμένη ζημιά άνω του ενός χρόνου.

Διαλύει τεχνικά γραφεία, μηχανικούς, ιδιοκτήτες, οικοδομή και τον κοιτάνε!!!

Διότι όταν αλλάζεις την δόμηση έστω για ένα τετραγωνικό, όταν αλλάζεις ένα «και» σ’ ένα νόμο, χωρίς πρόβλεψη μεταβατικών διατάξεων, όλα πηγαίνουν στο καλάθι των αχρήστων.

Δίνει 2 χρόνια παράταση στα κατά παρέκκλιση αγροτεμάχια (για να κλείσει στόματα) και πετιούνται κανονικές και κατατεθειμένες άδειες, αφού πρέπει να ξανασχεδιαστούν, να ξαναγίνουν οι μελέτες τους και… και…

Αλήθεια τι νόημα έχει να επιδοτεί το Κράτος πλουσιοπάροχα την ενεργειακή αναβάθμιση, δηλαδή την αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας, όταν σε μία νύχτα ακυρώνονται οι άδειες που έχουν κατατεθεί εδώ κι έναν χρόνο στις σακάτικες υπηρεσίες των συμβουλίων αρχιτεκτονικής, της αρχαιολογίας, της πολεοδομίας κλπ;

Τι νόημα έχει να δίνει 800€ στους μηχανικούς (για να το βουλώνουν;) και από την άλλη να τους προξενεί ζημιά χιλιάδων ευρώ;

Πώς θα κινητοποιηθούν οι υγιείς δυνάμεις, μ΄ αυτούς τους βαλτούς (βλάκες;);

Κι όλα αυτά, χωρίς να μιλήσουμε για την ουσία του νομοσχεδίου. Αυτή σχολιάστηκε δεόντως στην διαβούλευση (τον έφτυναν και το πέρναγε για ψιλόβροχο).

Ουσιαστική παρέμβαση είναι το ξήλωμα και η δίωξη των λαμόγιων, που καθυστερούν επίτηδες γνωμοδοτήσεις και άδειες (για να πάρουν την μίζα τους). Από εκεί ξεκινάς και μετά βγαίνεις και μιλάς για “take a way” οικοδομικές άδειες και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Αν είσαι ενημερωμένος και καθαρός υπουργός, σήμερα νομοθετείς (όχι αύριο) ότι, όποιος καθυστερεί εγκρίσεις κλπ, πέραν καθορισμένων ορίων, ξηλώνεται άμεσα, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ούτε ενδείξεις, ούτε αποδείξεις, ούτε αρρώστησα, ούτε η θεία μου…

Άντε γειά!!!

«Συνωμοσιολογικά», στην εποχή του αναγκαστικού εποικισμού, βολεύει τα χωροταξικά να γίνονται σε χρόνο “lockdown”, με μηδενικές δυνατότητες αντίδρασης του πολίτη, στην συνεχή κι απ’ όλους απαξίωση, των εξ ανέκαθεν κατοχυρωμένων περιουσιακών δικαιωμάτων.

Φτάσαμε στο σημείο, το ίδιο σπίτι, να μπορεί να νομιμοποιηθεί, άμα στο πάρει η τράπεζα, αλλά να μην μπορεί να νομιμοποιηθεί, αν εξοφλήσεις το δάνειο.

Φτάσαμε στο σημείο, με μια πρόταση βαφτίζουν το χωράφι του παππού σου κρατικό, χωρίς να έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι αγωνιστές του ’21 γι’ αυτό πολέμησαν, γι’ αυτό θυσιάστηκαν; Για να μας κλέψουν τα χωράφια, στην επέτειο των 200 χρόνων; Είναι δυνατό να βαφτίζεται ο αγώνας τους, νομιμοποιητικό έγγραφο κυριότητας; Είναι δυνατό να μας παραπέμπουν σε τουρκικούς νόμους και συμβόλαια του 1800, για να βρούμε το δίκιο μας;

Κι όλα αυτά για 2 βράχους και 5 φρύγανα, σε ιδιωτικές γαίες, με συμβόλαια.

Που είσαι «ρε γέρο Μητσοτάκη», που τα ‘λέγες το ’95 και κόντευαν να σου κολλήσουν την ρετσινιά του δασοκτόνου. Έπρεπε να τους έχεις πάρει όλους αμπάριζα.

Έλεος!!!

Όχι σε διορισμένους φελλούς!!!

Όχι σε Σώστες που θέλουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην πολιτική.

Όχι σε ανειδίκευτους, αδαείς και αδούληδες.

Όχι σε πανεπιστημιακούς της καρέκλας.

Οι υπόλοιποι δεν βλέπουν;

Ο Ταγαράς τι λέει;

Αυτά για αρχή. Δεν μας έχετε στο τσεπάκι σας.

Κι ένα σεξιστικό (εκτός των άλλων). Τελικά γιατί τον έδειραν;

Για τούτα, για κείνα, για τ’ άλλα ή γι’ αυτά;

Μεγάλε και Αρχηγός!!!

Σώσε μας!!!

αναγνωστης
loading...