Να πατε Χαγη και για τον Παρθενώνα μετά, γιατί η Αγγλια εχει κατι μάρμαρα και διεκδικεί Πατρότητα του μνημείου και Ιθαγένεια!

 Σημερα μεγαλη μερα ξημερωσε,τα ΜΜΕ πανηγυριζουν,ΠΑΜΕ ΧΑΓΗ!!

Τα καταφερε ο Δενδιας,πηγε στον Αλβανο μαφιοζο,φορεσε τα σπιρουνια του στις μποτες και εφυγε με ξωφτερνο! Και χαιρεται κι ολας ρε φιλε!

Δηλωσε λοιπον ο Δενδιας μετα την συναντηση με τον Ραμα,”και οι δυο χωρες ειμαστε στον ΟΗΕ και εχουμε αποδεχθει το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ”!

Τοτε ρε φιλε Χαγη γιατι πατε?

Με την Τουρκια θα ειχε νοημα,γιατι δεν αποδεχεται η Τουρκια το Δικαιο των Θαλασσων,αλλα με τον Ραμα γιατι??

Βαλτε κατω το Δικαιο των Θαλασσων,γραμματα ξερετε,παρτε και τους Νομικους σας και χαραξτε τα θαλασσια συνορα!! Τι ποιο απλο?

Εσεις δε μπορειτε να μοιρασετε σε δυο γαιδαρους αχυρο και περιμενουμε σωτηρια απο εσας?! 

Εκτος αν πλεον οι Νομοι και τα Αρθρα διαβαζοντε και απ αριστερα προς τα δεξια και απ τα δεξια προς τ αριστερα!

Σαν την δικη της ΧΑ,αλλιως διαβασε το νομο η Εισαγγελεας,αλλιως τον διαβασε η Προεδρος! 

Τι παμε να κανουμε στη Χαγη αφου τα βρισκεται στο Δικαιο της Θαλασσας?

Εκτος αν θελετε να εχετε τετελεσμενα πριν πχ την αφηξη Λαβροφ στις 26 Οκτωμβριου και τρεχετε να κλειστε τρυπες!

Το πολυ πολυ να ερθει ο Λαβροφ,να κανετε μια εξαγγελια ΕλληνοΡωσικου ετους 2021 στα εικαστικα και να παει μετα ο ανθρωπος για προσκυνημα Θεσσαλονικη στον Αγιο Δημητριο,μιας και θα γιορταζει κι πολη! 

Η’ νομιζετε οτι με τετοιες μαλακιες θα εξαναγκασεται την Τουρκια να παει στη Χαγη? Τι να παει να συζητησει στην Χαγη,αφου οποτε γουσταρει ξεσκιζει την υφαλοκρυπιδα μας και εμεις παρακολουθουμε με τις παλαμες μας να κλεινουν μυτη και αυτια μας,γιατι ο Τουρκος,τρυπα βλεπει χωνεται!

Να πατε Χαγη και για τον Παρθενωνα μετα,γιατι η Αγγλια εχει κατι μαρμαρα και διεκδικει Πατροτητα του μνημιου και Ιθαγενεια!

Γ.Ν

loading...