ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ…

 

ΑΡΜΕΝΙΑ

– Ο αμυντικός στρατός του Αρτσάχ αντιστέκεται στις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν. Οχήματα του Αζερμπαϊτζάν μετέφεραν στρατιώτες στο μέτωπο, όταν ο αμυντικός στρατός του Αρτσάχ χτύπησε το κομβόι!

Τις τελευταίες 72 ώρες, ο Στρατός του Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να προχωρήσει στους Νότιους και Βόρειους άξονες της περιοχής Καραμπάχ, με τις Δυνάμεις των Αρμένιων να αντιστέκονται σθεναρά.

Οι μάχες συνεχίζονται σε πολλά μέτωπα!

– Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες με τους ηγέτες των εμπλεκόμενων πλευρών Ιλχάμ Αλίγιεφ και του Νικολ Πασινιάν, ζητά τον άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών στη ζώνη σύγκρουσης για ανταλλαγή πτωμάτων και αιχμαλώτων.

Σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου, οι Υπουργοί Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας θα κληθούν στη Μόσχα για διαβουλεύσεις υπό τη διαμεσολάβηση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών.

_________

© ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ…

Αυτοί κατέστρεψαν 15 Άρματα των Αζέρων!!

– Ο Λοχαγός Γκραντ Γκάλστιαν, είναι υποψήφιος του Τάγματος του Πολεμικού Σταυρού του 1ου βαθμού. Θα λάβει το υψηλό Κρατικό βραβείο για την καταστροφή 5 Αρμάτων και 3 Τεθωρακισμένων Οχημάτων (ΤΟ).

– Μαϊορ Καρέν Αρακελιάν: Του απονεμήθηκε το Τάγμα του Σταυρού Μάχης της 2ης κατηγορίας για την πλήξη ενός Άρματος Μάχης και 2 ΤΟ.

– Οι στρατιώτες Ναρέκ Οβαννισιάν, Ταβίντ Ταβτιάν και ο Λοχίας Γκαρνίκ Μπαχτασαριάν, κατέστρεψαν τρία Πολυβόλα και είναι υποψήφιοι για το Μετάλλιο του Θάρρους.

– Στον Λοχία Ρόμπερτ Ματεβοσιάν, απονεμήθηκε το Τάγμα του Σταυρού Μάχης της 1ης κατηγορίας, για την καταστροφή των 6 Αρμάτων και 1 ΤΟ.

– Ο Ταγματάρχης Οβαννές Αϊβαζιάν είναι υποψήφιος για το Τάγμα του Σταυρού Μάχης 2ης κατηγορίας, για την καταστροφή 3 Αρμάτων.

Ζήτω το Αρτσάχ

Ζήτω η Αρμενία

loading...