ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

Τρεις χώρες έχουν εκφραστεί ανοιχτά εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου παίρνοντας θέση υπέρ της Τουρκίας στις παράνομες διεκδικήσεις της εναντίον μας:

– το Κατάρ

– το Αζερμπαϊτζάν

– το Πακιστάν 

Παρόλα αυτά, ένας πολύ μεγάλος αριθμός Πακιστανών μεταναστών που μπήκε παρανόμως από τα σύνορα, ζει στην Ελλάδα και μάλιστα στα παραμεθόρια νησιά σε χαλαρούς ρυθμούς και σχεδόν ανοιχτές δομές φιλοξενίας, χωρίς άδεια παραμονής.

Διερωτώμαι αν θα έπρεπε με κάποιο τρόπο αυτοί να καταγραφούν και όσοι κριθούν επικίνδυνοι, για δολιοφθορές σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία, να σταλούν με το επόμενο αεροπλάνο πίσω στη χώρα τους.

Είμαι βέβαιος ότι οι κρατικές υπηρεσίες με ευθύνη στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουν επεξεργαστεί και αναλύσει το σχετικό πόνημα, αλλά ίσως θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπει σε εφαρμογή και να αρχίσουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα του. 

Μια χώρα που προετοιμάζεται για πόλεμο φροντίζει να μην έχει εστίες κινδύνου και «πέμπτες φάλαγγες» στο εσωτερικό της. Ούτε στην παραμεθόριο, ούτε στις πόλεις δίπλα σε εγκαταστάσεις και υποδομές απαραίτητες για την καθημερινότητα του πληθυσμού της. 

Απλά το λέω…

Agis Veroutis

loading...