Βγάλτε στατιστικά με τους θανάτους καθημερινά απο covid σε σχέση με τις άλλες αρρώστιες…για πόσο θα υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου

Η οικονομία στο ναδίρ, η τρομοκρατία κι η παράκρουση στο απόγειο και καθώς φαίνεται στην πράξη, οι μάσκες για τα σκουπίδια. Μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν συμβεί τέτοια τέρατα που, οι λοιμωξιολόγοι του ΕΟΔΥ, θα τρώνε φάπα και γιαούρτι περισσότερο κι από τους μετεωρολόγους στις ΗΠΑ.

Η πείνα , οι αυτοκτονίες και τα ψυχικά νοσήματα θα στείλουν πολλούς στον άλλο κόσμο. Ο «ϊός» όχι !

Τα καταραμένα λαμόγια οι “επιστήμονες” της κατα παραγγελία και κατά περίπτωση διάγνωσης, οι διορισμένοι λοιμωξιολόγοι της μίζας και της διαφθοράς, (βλ. παραγγελία αβραμόπουλου για τα 15 εκατομ. εμβόλια), προετοιμάζουν το έδαφος μέσω των πουλημένων συστημικών ΜΜΕ (που τεπώνουν τα εκατομμύρια που εκ κρυπτώ μοιράζει ο Πέτσας) για την πλήρη καταστροφή ης οικονομίας μέσω των καταστροφικών lock down..!! Είναι εντελώς γκεμπελίστικος ο τρόπος που το προετοιμάζουν, την ιδία στιγμή που τα νησιά μας απειλούνται με τουρκική εισβολή, (και σήμερα το είπαν),την ίδια στιγμή που τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν την χώρα και καταστρέφουν, βάζουν φωτιές καινε στρατόπεδα λαθρομεταναστών, η πουλημένη κυβέρνηση του κούλη, σύρεται σε διαπραγματεύσεις με τον μογγόλο ερντογάν, και για να μην έχει διαμαρτυρίες μαντρώνει τους Έλληνες ΜΟΝΟ!!! Για να μην υπάρχουν αντριδράσεις με την προδοσία που ετοιμάζει…!! Έλληνες ξυπνάτε, ο εφιάλτης μητσοτάκης της γνωστής οικογένειας των γερμανόδουλων δοσίλογων, ξεπουλά την πατρίδα…!!!

Για να τελειώνουμε επιτέλους με τις ανοησίες της μάσκας. Ας βγούνε επώνυμα και να πούνε. 1) Οι μάσκες δεν προστατεύουν αυτόν που τη φοράει, 2) τον ιό θα τον κολλήσουμε όλοι μας! απλά τον ρυθμό θέλουμε να ελέξουμε. Όποιος είναι να πάει από κορωνοϊό, τελικά θα πάει (είτε φοράμε μάσκα είτε όχι), εκτός αν απομονωθεί σε κάποιο καταφύγιο, 100 μέτρα κάτω από τη γη. Δεν μπορεί το παιδί μου 8 ετών να φοβάται ότι θα πεθάνει από κορωνοϊό. Και να μου λέει, ότι φοράει τη μάσκα γιατί έτσι δεν θα πεθάνει! καλλιεργείτε μια νοοτροπία φοβική ως προς τον άλλον άνθρωπο. Κόφτε το τώρα! Δεν μπορεί να βγαίνει ο κος που πήγε με τη μισή Αθήνα και να μας κάνει τον κήνσορα της σωστής και ηθικής συμπεριφοράς! μαζέψτε τον Σκαϊ, μαζέψτε και τα μπουλντόγκ σας.

αναγνωστης

loading...