ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΙΚ) ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο ! ! !

Ο κύριος Παπαδημούλης δηλαδή ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ενοικιάζει τα ακίνητά του έναντι 5,5 ευρώ το τετραγωνικό για την στέγαση μεταναστών.

Είναι ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ και το αντίτιμο της μίσθωσης των ακινήτων εισπράττει ο κ. Παπαδημούλης από τα κονδύλια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Προσέξτε τώρα… 5.50 το τετραγωνικό κατ άτομο για βάλετε 10-15 άτομα που μένουν στο σπίτι, είναι πολλά τα λεφτά κάθε μήνα ! ! !

Και επειδή τα λεφτά είναι πολλά, δεν μας έφταναν οι Μπίζνες με τις ΜΚΟ του αριστερού με τις δεξιές τσέπες Παπαδημούλη, έχουμε τώρα και τον σάλο που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία των Μεγαρέων, έπειτα από ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας, όπως γράφει η dimokratianews.gr στις26-05-2020, που σε απλά Ελληνικά σημαίνει Μπίζνες του Ιερωνύμου με ΜΚΟ, αφού με όσα ακούστηκαν διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίρια της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο. 

Οπότε και ο ποιο αφελής βλέπει πως η Εκκλησία στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. 

Φυσικά, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δεν μπορεί να μείνει έξω από όλο αυτό τον πακτωλό χρημάτων που διαχειρίζονται οι ΜΚΟ και μια που η Μπίζνα είναι μεγάλη, όποια πέτρα ΜΚΟ και αν σηκώσεις, θα τους βρεις μέσα ! ! !

Και για να είμαι ποιο σαφής, θα έχετε ακούσει το όνομα Αντιγόνη Λυμπεράκη, που είναι γενική διευθύντρια της μεγαλύτερης ΜΚΟ στην Ελλάδα, δηλαδή της SOLIDARITY NOW η οποία  είναι θυγατρική της OPEN SOCIETY FOUNDATION που ανήκει  στον Γκυόργκυ Σβαρτς που γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1930 και σε απλά Ελληνικά το όνομα του είναι Τζωρτζ Σόρος ! ! !

Αυτή η κυρία λοιπόν που είναι υπάλληλος του Γκυόργκυ Σβαρτς (Σόρος) είναι ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη (είναι κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη)

Επίσης η αδελφή του Κούλη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, δημιούργησε την ΜΚΟ ActionAid στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει για χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της ActionAid International που διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία συνδέονται κατά κύριο λόγο με τη μετανάστευση από την Αφρική και τα μικρά παιδιά.

Και για να τελειώνω τον κατάλογο των ΜΚΟ λέω πως τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές και την ώρα που ήδη η Ελληνική κοινωνία έβραζε από τις ανεξέλεγκτες διατάσεις του λαθρομεταναστευτικού και της ασύδοτης και επικίνδυνης δράσης των ΜΚΟ με τη ΝΔ να λέει -ως αντιπολίτευση ακόμη- ότι θα τις θέσει υπό έλεγχο, Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΣΤΗΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ….

Θέλετε να δούμε και ποια είναι η οργάνωση Home Project με την οποία συνεργάζεται η ΜΚΟ της πρωθυπουργικής θυγατέρας;

Είναι μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στο Κολωνάκι, εμφανίζεται ως «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Για τους Ασυνόδευτους Πρόσφυγες» με επικεφαλής την Σοφία Κουβελάκη «Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη».

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΥΠΗΚΟΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ….. ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ! ! !

loading...