GEWKWN:Αν τολμάτε δείτε την φρίκη που θα επακολουθούσε!

GEWKWN

Στις 3 Δεκεμβρίου 1944 ξέσπασε στην Αθήνα το προσχεδιασμένο από τους Άγγλους και κομμουνιστές, ερυθρό συλλαλητήριο, ήταν η αρχή  της κίνησης για κατάληψη της εξουσίας υπό των κομμουνιστών»

Κανείς δεν ξεχνά τα ερείπια, τις καταστροφές, τις λεηλασίες, τα αποτρόπαια εγκλήματα, τα βασανιστήρια, του αιμοσταγούς  «Δεκέμβρη».

Θέλετε να μάθετε  τι θα είχε συμβεί εάν νικούσαν οι κομμουνιστές; Εάν είχαν επικρατήσει τις εφιαλτικές για την Ελλάδα μας εκείνον τον Δεκέμβριο;

Πώς θα ήταν σήμερα η Πατρίδα μας;  Σε ποια κατάσταση θα ήταν σήμερα ο Ελληνικός λαός;

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε. Αν τολμάτε δείτε την φρίκη που θα επακολουθούσε!

‘’Οι ερυθρές ορδές, κυρίαρχες πλέον του αττικού λεκανοπεδίου, επιβάλλουν το καθεστώς της τρομοκρατίας και του αίματος των μπολσεβίκων της Πετρουπόλεως το 1917. Αρχίζει το όργιο σφαγών σε όλην την επικράτεια.

Παντού χάος και πανικός. Όσοι μπορούν, εγκαταλείπουν την χώρα. Εις τον Πειραιά και τα λιμάνια σκηνές Μικρασιατικής καταστροφής…….Το μίσος τους ξεσπάει στους «φασίστες» των μικρομεσαίων.

 Η Ακρόπολις ανατινάζεται σύμφωνα με τις διαταγές του Φάνη (Μπαρζώτα), και στο υψηλότερο σημείο του κόσμου, υψώνεται η ερυθρά σημαία με το σφυροδρέπανο.

Οι εκκλησίες καίονται, βεβηλώνονται και καταστρέφονται με μίσος. Οι σταυροί καταστρέφονται   και  κάθε τι εθνικό εξαφανίζεται……. Μουσεία, δημόσια κτίρια, σπίτια λεηλατούνται, και οι δολοφόνοι της «κυβερνήσεως του βουνού» κατεβαίνουν και εγκαθίστανται στις πολυτελείς βίλες της «μπουρζουαζίας» που τώρα μετονομάζονται σε πολυτελείς «βίλες του λαού»!

Με βιασύνη τίθενται σε ενέργεια τα σχεδιαζόμενα σας από το 1921-1924…….. Η Μακεδονία παραχωρείται στην Ομόσπονδο Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Οι Βούλγαροι σπεύδουν και καταλαμβάνουν την Δυτική Θράκη και τα νησιά Λήμνο και Θάσο. Ολίγον αργότερα η Αλβανία προσαρτά την «Τσαμουριά» (Ήπειρο).

Οι Τούρκοι επωφελούμενοι της φοβερής συγχύσεως, με την άδεια της Αγγλίας, καταλαμβάνουν τα Δωδεκάνησα. Οι Ιερολοχίτες αξιωματικοί που τα είχαν απελευθερώσει, συλλαμβάνονται και εξορίζονται. Αρχίζει να μεθοδεύεται η «ανεξαρτησία» της Κρήτης. Με τον καιρόν και με την καθοδήγηση των δημιουργών σας, δημιουργείται αποσχιστικό κίνημα του «Κρητικού λαού» και η Κρήτη αποχωρίζεται από τον εθνικό κορμό.

Η Ελλάδα που απομένει γίνεται Σοβιέτ……… Η ελληνική γλώσσα και η παιδείααλλαζουν…….. Η ιστορία γράφεται εκ νέου.

Ο Λεωνίδας, ο Κίμων, ο Θεμιστοκλής, ο Μέγας Αλέξανδρος ονομάζονται «σφάχτες» και «ιμπεριαλιστές» όπως και ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, ο Ηράκλειος και ο Παλαιολόγος. Το 1821 «ταξικός πόλεμος» και ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος και ο Μπότσαρης «μπουρζουάδες, φασίστες και τσιφλικάδες». Ο Μακεδονικός αγών αποτελείται από «Έλληνες κομιτατζήδες, Παυλομελάδες, Τσούτους και Γαρέφηδες». Οι πόλεμοι του 1920 και 1940 «κατακτητικοί».

Η Ορθοδοξία διώκεται ως «όπιον του λαού». Εκκλησίες και μοναστήρια (όσα εσώθησαν) κλείνουν και ότι πολύτιμο αρπάζεται ή δίνεται στο κόμμα. Στα μουσεία ότι θυμίζει παρελθόν ελληνικό εξαφανίζεται.

Η αρχαία Ελλάς διαχωρίζεται ως ξεχωριστός λαός με τον οποίον δε μας συνδέει τίποτα…… Παντού ογκώδη αγάλματα της «νίκης του λαού». Ηρώα σφαγέων, προδοτών και δολοφόνων, μνημεία μιας νέας ιστορίας. Μια νέα ηγέτης τάξις δημιουργείται. Η κομματική νομενκλατούρα. Οι κομματάνθρωποι. Δουλάνθρωποι της Μόσχας και των Σοβιέτ.

Ο λαός νίκησε! Η «Δημοκρατία» νίκησε! Και η Ελλάδα έχει παύσει να υπάρχει. Τέλειωσε. Παντού μιζέρια, φτώχεια, κακομοιριά. Δουλεία!

Ο «Έλλην» κομμουνιστής είναι ο καλύτερος κομμουνιστής του κόσμου και ο μεγαλύτερος ανθέλληνας!

Και τώρα ανοίξτε τα μάτια σας. Ξυπνάτε. Μη φοβάστε. Ευτυχώς οι κομμουνιστές έχασαν …… Για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα, και  να φτύνετε αυτούς που μας διατήρησαν ελεύθερους.

Σήμερα οι κομμουνιστές κτίζουν βίλες και μέγαρα όπως ο Θεοδωράκης και ο καπετάν Γιώτης……. παίρνουν παχυλές συντάξεις και μισθούς…….. ψωνίζουν μοντελάκια από το Κολωνάκι, όπως η Δαμανάκη…… παχαίνουν καπιταλιστικώς, όπως η Παπαρήγα και να αδυνατίζουν μετά με τις αμερικάνικες δίαιτες.

Διασκεδάζουν στα μπουζούκια, στα στριπ-τιζ, στις βίλλες με τις πισίνες φορώντας μεταξωτές γραβάτες και πουκάμισα, όπως οι σοσιαλμαρξιστές του πρώην ΠΑΣΟΚ……..συνεχίζουν να καίνε κτίρια και μνημεία, καταστήματα, ανθρώπους, περιουσίες ατιμωρητί, όπως οι «αναρχικοί».

Προστατεύουν και να προβάλλουν την ομοφυλοφιλία και τα ναρκωτικά ως «ελευθερία επιλογής».

Βλαστημούν τους προγόνους μας, την ιστορία μας, την πίστιν μας, την Εκκλησία….. εισπράττουν συντάξεις, μισθούς, αποζημιώσεις από το κράτος που προσπάθησαν να διαλύσουν……. Διαλύουν, απομονώνουν, αποσυνθέτουν την κοινωνία που τους φιλοξενεί.

Διασκεδάζει η κομμουνιστική νεολαία στις ντίσκο με «σινιέ» μοντελάκια και αμερικάνικη μουσική…… χαίρονται τα αγαθά ενός πολιτισμού που θέλησαν να καταστρέψουν…..μιλουν για υγιεινούς τρόπους ζωής, πουλώντας ακριβά προϊόντα διαίτης σε τιμές πληθωρισμού μετατρέποντας την πολιτική σε επικερδές εμπόριο, όπως οι αστείοι οικολόγοι.

Αισθάνονται  παντού και πάντα ως αφεντικά εις τον τόπον που έπνιξαν στο αίμα και θέλουν να υποβαθμίσουν σε επίπεδο στάβλου…… έχουν το θράσος και την αναίδεια χιλίων πιθήκων

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, μερικές φορές ευχόμαστε να είχαν κερδίσει……. Να λιώνουν στην φτώχεια και την τυραννία, όπως οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας. Γιατί τότε θα ήταν οι πρώτοι που θα εξεγείρονταν κατά του τύραννου……. Αλλά η Ελλάδα ΜΑΣ (η δική ΜΑΣ) θα είχε ήδη χαθεί.

Το είπε ο Μίκης Θεοδωράκης σε μεσημβρινή εκπομπή εις την τηλεόραση κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. «Εμείς δεν έχουμε καμιά συγγένεια με τους αρχαίους Έλληνες. Είμαστε ένα μείγμα λαών που απλώς μιλάμε την ελληνική γλώσσα».

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, να δοξάζουμε Τον Χριστό που δεν τους επέτρεψε να νικήσουν, διότι σήμερα δεν θα είχαμε ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ …….

loading...