…χαλαρός και άνετος σε μια από τις αλλεπάλληλες άδειες που έπαιρνε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εικονιζόμενος είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, χαλαρός και άνετος σε μια από τις αλλεπάλληλες άδειες που έπαιρνε επί ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι ο δολοφόνος του Θάνου Αξαρλιάν – τη μνήμη του οποίου τιμούμε σήμερα – και άλλων 10 συνανθρώπων μας.
Τον Αξαρλιάν τον εκτέλεσε “κατά λάθος”. Σύμφωνα με άλλο μέλος της 17Ν, είχε προταθεί το “χτύπημα” κατά του Γ. Παλαιοκρασά να καθυστερήσει μία μέρα, ώστε στο σημείο να υπάρχει λιγότερος κόσμος, αλλά ο Κουφοντίνας “βιαζόταν να φύγει για διακοπές με την οικογένειά του” …
Αυτό τον άνθρωπο η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο φίλα προσκείμενος σε αυτή τύπος τον είχαν αναγάγει σε “διανοούμενο” και “ιδεολογικά συνεπή αγωνιστή”:
Αρθρογραφούσε στην ΕφΣυν, άλλαζε φυλακές – κυριολεκτικά – όποτε γούσταρε και έπαιρνε άδειες επίσης όποτε γούσταρε …
Ο δε γιος του, ο Έκτορας, μας έκανε κηρύγματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κράτους δικαίου.
Προλείαιναν, μάλιστα, το έδαφος για την οριστική αποφυλάκισή του, αλλά, φευ, δεν πρόλαβαν …
Ένα από τα θετικά της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως, εδώ και ένα χρόνο, απορρίπτονται το ένα μετά το άλλο τα αιτήματα αδείας του εν λόγω κυρίου.
Ειλικρινής επιθυμία του γράφοντος είναι ο στυγνός αυτός εγκληματίας να σαπίσει στη φυλακή και να βγει από εκεί μόνο όταν έρθει η ώρα της κηδείας του.
Κλείνοντας, να θυμίσω απλώς ότι η ΝΔ είχε δεσμευθεί προεκλογικά για την επαναφορά της νομοθεσίας Σαμαρά σε σχέση με τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και το αυστηρότερο πλαίσιο χορήγησης αδειών σε ισοβίτες και πολυ-ισοβίτες.
Έως τώρα δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά. Συνιστά ηθική υποχρέωση της κυβέρνησης να προωθήσει τις σχετικές ρυθμίσεις και να μη παραπέμπει στις καλένδες τη σχετική προεκλογική της δέσμευση.
Η απόρριψη των αιτημάτων αδείας του Κουφοντίνα από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια είναι μεν καλοδεχούμενη, αλλά δεν αρκεί …

Άλκης ο Βιαστικός

https://www.facebook.com/Idiotes.gr/photos/a.447459672095403/1565430340298325/?type=3&theater

loading...