Τράγκας: Ντροπή σου Μητσοτάκη για το Φακέλωμα και την απαγόρευση επιβίβασης .Πως θα φύγεις? (VIDEO)

Ο Μητσοτάκης μοιράζει εκατομμύρια στα Μέσα εξαπάτησης και εργολάβους για να κρύψει το έγκλημα του Λοκ Νταουν και της Οικονομικής Καταστροφής

Σκληρή Κριτική άσκησε σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με αφορμή θέμα που έχει δημοσιευτεί από την Ηλεκτρονική μας εφημερίδα amazonios.net και το Ραδιόφωνο μας σχετικά με το Ιατρικό Φακέλωμα στα Φέρι μπόουτ Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα και αντίστροφα..

Σύμφωνα με τα Αντισυνταγματικα Υγειονομικά Πρωτοκολλα που εκδίδει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υποχρεώνουν τους πολίτες να συμπληρώνουν Ιατρικό Δελτίο  Ερωτηματολόγιο με τα προσωπικά δεδομένα κάθε επιβάτης αλλιώς του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την επιβίβαση..Αυτό ισχύει παράνομα  σε όλη την επικράτεια και σε κάθε Φέρι η πλοίο..στερώντας το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών και καταγράφοντας παράνομα προσωπικά και Ιατρικά δεδομένα.

Ο Γιώργος Τράγκας αφού καλημέρισε το Δημοσιογράφο του Ράδιο Αμαζόνιος κ.Προσαλέντη ανέφερε  το θέμα αυτό και άσκησε σκληρή κριτική στον κ.Μητσοτάκη λεγοντας τα εξής:

—————————————————————————————————————————————————

Καλημέρα Κύριε Προσαλέντη..Καλημέρα στο Ράδιο Αμαζόνιος στη Κέρκυρα και στην ιστοσελίδα σου (amazonios.net).Στην Κέρκυρα στην γραμμή των φέρι μπόουτ για να σε αφήσουν να ταξιδέψεις ζητούν να συμπληρώσεις Ιατρικό ερωτηματολόγιο και συνδυασμό με το Νόμο υπάρχει απαγόρευση επιβίβασης για όσους δεν θα συμπληρώνουν προσωπικά στοιχεία δεδομένα Ιατρικά και πληροφορίες προσωπικών δεδομένων. Είναι παράνομη Καταγραφή..

Ήδη τα κάνει ο Μητσοτάκης παιδιά .Όταν θα έρθει η ώρα ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ??? Πως θα φύγει?  Καμία σχέση δεν έχει με την Νέα Δημοκρατία.

Καλημέρα στο Ράδιο Αμαζόνιος συνεργαστείτε και αντισταθείτε..υπερασπιζόμενοι τα Συνταγματικά σας Δικαιώματα..

Ντροπή  σας δεν έχετε αγοράσει Γραμμικούς επιταχυντές για χιλιάδες Καρκινοπαθείς και παίρνεται Ιατρικές πληροφορίες Φακελώνεται το κόσμο..Ντροπή σου Μητσοτάκη.

Καλημέρα σε όλες τις ιστοσελίδες που αναπαράγουν το πρόγραμμα μας και επιδιώκουν να προωθήσουν την ελεύθερη ανεμπόδιστη διακίνηση των ιδεών.

Είδατε πληροφορία που μάθαμε …Για να περάσεις απέναντι από Ηγουμενίτσα σε Κέρκυρα όπως λέει το Ράδιο Αμαζόνιος συμπληρώνεις Ερωτηματολόγιο..Ο Μητσοτάκης δεν συμπληρώνει ερωτηματολόγιο? Ας πούμε δεν πρέπει να γράψει Πότε είχε ψυχικές διαταραχές? Και πότε έπαιρνε χαπάκια? Να μην ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός της Χώρας τι ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ έχει περάσει? Τι ψυχικά κενά ?

Κατάργησε τα αυτά γιατί θα αρχίσουμε να βγάζουμε τα ιατρικά τα δικά σου .ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ τις ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ και τα ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΑ..Έχεις πάρει ποτέ φάρμακα για ψυχική καταπίεση? Για κατάθλιψη? Για ψυχικές ανισορροπίες? Για θλίψη ? Γιατί βάζεις τους άλλους να σου λένε στα Ιατρικά Ερωτηματολόγια προσωπικά δεδομένα? Την ώρα που βγαίνεις στη κάμερα παίρνεις ΒΕSPAR προηγουμένως? Παίρνεις ηρεμιστικά? Έχεις απόλυτο ελεγχο του ψυχικού σου κόσμου? Η πιστεύεις ότι κάνεις τη διαφορά?

Έφερε Αρμαγεδδώνα μου λέει Οικονομικό και χλιδή Παράδεισο για λίγους.

Ο Πρωθυπουργός έχει συμπληρώσει Ιατρικό Ερωτηματολόγιο? Ειδικά για Ψυχικές Ασθένειες? Για οστεοπόρωση? Για δυσκολία στο σκελετό? Για σκελετικές δυσκολίες? Έχει συμπληρώσει Ερωτηματολόγιο? Αν έχει πάρει χάπια?

—————————————————————————————————————————————————–

Ο Γιώργος Τράγκας ζήτησε μέσα από την δικτύωση 40 Ραδιοφωνικών σταθμών & Site να καταργήσει άμεσα τα Παράνομα και Αντισυνταγματικα Ερωτηματολόγια  και την απαγορευση της Ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών όπως ζητά κάθε πολίτης που βλέπει ο τι η Κυβέρνηση έχει κάνει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ το Σύνταγμα..

Ζήτησε το αυτονόητο αυτό που δεν έχει κάνει κανένας από τους 300 της Βουλής.Με το Νόμο 4682/2020 σε περίπτωση κατασκευασμένου κρούσματος όπως έγινε στη Λάρισα με τους Ρομά θα μαζεύουν όλους τους επιβάτες από πλοία ,λεωφορεία,αεροπλάνα και τους συγγενείς τους σε Νοσοκομεία κ.α υπό κράτηση!!! Και δια της βίας θα κρατούνται καραντίνα και θα τους θεραπεύουν με υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή  όπως αναφέρει ο σχετικός Νόμος

Και από την άλλη πλευρά τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ με 42 εκ ευρώ του φτιάχνουν  ΠΡΟΦΙΛ του ΣΩΤΗΡΑ της Χώρας από τον Κορωνοιό…Είναι τα μέσα που πληρώθηκαν για να μας κλείσουν μέσα στα σπίτια μας με το Μείνετε Σπίτι και Ασφαλείς και έμειναν ΑΦΡΑΓΚΟΙ και χωρίς εργασία..

Ο Μητσοτάκης  με την εκτέλεση εντολών Σόρος Bill Gates και των οπαδών της μείωσης πληθυσμού εφαρμόζει την ANTZENTA ΙD 2020 .Ακινητοποίησε την Οικονομία για μαι ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και για  έναν ιό που είχε προ-ανακοινώσει  ότι θα τον ρίξουν για να σκοτώσουν κόσμο οι Νεοταξίτες τον Οκτώβριο του 19 στη Νέα Υόρκη ο Bill Gates κάνοντας και προσομοίωση παρουσία της BIG FARMA και άλλων μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων κ.α

Δεν τους βγήκε όπως προγραμμάτιζαν και τώρα απειλούν μας το είπε και ο Μητσοτάκης ότι θα επανέλθει ο Κορωνοιός από Σεπτέμβρη έως Οκτώβρη δριμύτερος…Συνεπώς σχεδιάζουν καινούργια Επίθεση στους πολίτες..

Με την εκτέλεση των εντολών αυτών ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Οικονομία έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις αφήνοντας στο δρόμο επιχειρηματίες , Οικογένειες και χιλιάδες εργαζόμενων ..ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΑΝΕΡΓΩΝ…Τα ίδια και στο Τουριστικό τομέα..Χάος με κλειστά Ξενοδοχεία ,καταλύματα και ανέργους τα ίδια και στην ενέργεια πέταξε στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους από τα ανθρακωρυχεία  για Γερμανικά συμφέροντα  και εταιρειών αερίου.

Αυτό που κάνει μοιράζοντας εκατομμύρια στα κανάλια και σε Διαφημιστικές είναι να καλύψει το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά των πολιτών από την εκτέλεση αυτών των εντολών..Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ γιατί ενώ αποκαλύπτεται το σχέδιο και ο Κορωνοιός έχει στατιστικά μικρότερο αριθμό και από την απλή γρίπη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο δεν σταματά τα γελοία πρωτοκολλα περιορισμών.

Υψηλόβαθμο στέλεχος  της Γερμανίας o κ.Στέφαν Κον  ανώτερο στέλεχος διαχείρισης κρίσεων στο Ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών ο οποίος συνέταξε 83 σέλιδη έκθεση με τίτλο “Corpus Delicti” (“Τεκμήριον Εγκλήματος”), στην οποία περιέγραψε την κρίση του κορωνοϊού ως «ψευδή συναγερμό» και την καταπολέμηση της πανδημίας ως «μοιραία» Κατηγορεί με έκθεση-κόλαφο την γερμανική κυβέρνηση πως ευθύνεται για 5 με 125 χιλιάδες θανάτους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, τα οποία πάρθηκαν χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία για να δικαιολογηθούν.

 Επίσης και η Ευρωπαϊκή Ένωση παραδέχεται την υπερτίμηση ενεργειών για το lockdoun.Σε μία κίνηση που επιβεβαιώνει όσους υποστήριζαν πως η  υπερτιμήθηκε η επιδημία του κορωνοϊού προχώρησε η Κομισιόν, η οποία με νέα οδηγία υποβάθμισε την επικινδυνότητα του κορωνοϊού για τους πολίτες της Ένωσης.

Και ενώ οι αποκαλύψεις πέφτουν βροχή και επιβεβαιώνονται Γιατροί που κόπηκαν να πουν την άποψη τους ο Μητσοτάκης πληρώνει όσο όσο  για να κρατήσει την εξουσία ΘΑΒΟΝΤΑΣ τον Ελληνικό Λαό και αποκρύπτοντας την αλήθεια και ότι η πρώτη αιτία θανάτου στο εξής με αυτά τα ακραία μέτρα που επέβαλε θα είναι η ΦΤΩΧΕΙΑ και ΠΕΙΝΑ…

Αν ο Μητσοτάκης έχει Ελληνικό αίμα για δείγμα στις φλέβες του θα πρέπει άμεσα να επαναφέρει την κανονική λειτουργία σε όλα… Και ο τομέας Υγείας να ενισχυθεί για να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο..χωρίς lockdoun  ,Αντισυνταγματικά μέτρα και άλλες Μαλακίες που τις πληρώνει ο Λαός και θησαυρίζουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ. Αν ακολουθήσει τις εντολές Σόρος και Βερολίνου δεν θα τον σώσει κανένας ούτε αυτόν ούτε τα Υποτακτικά Κόμματα της Αντιπολίτευσης που παίζουν κοπανιαμέντο από το τσουνάμι της Εξέγερσης που έρχεται ολοταχώς.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.






https://amazonios.net

loading...