Συγγενής των Rothschild ο Κάρολος Μάρξ (Μαρδοχάϊ)

Σύμφωνα με το Wikipedia μαθαίνουμε ότι ο ιδρυτής του κομμουνισμού Κάρολος Μάρξ (Μαρδοχάϊ)ήταν συγγενής του μεγάλου Εβραίου τραπεζίτη Nathan Mayer Rothschild (1777-1836).

Ένας κουνιάδος του ιδρυτή της δυναστείας των Ρόθτσιλντ ο Salomon David Barent-Cohen
παντρέυτηκε την Sara brande, που ήταν η προγιαγιά του Μαρξ!
Αξίζει να προσθέσουμε ότι η περιουσία της οικογένειας Ρόθτσιλντ ανερχόταν το 1850 στα 6 δισ. δολάρια (πράγμα που την έκανε την πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο μέχρι και σήμερα) και αυτό το αποσιώπησε ο Κάρολος Μαρξ, όταν έγραφε το “Κεφάλαιο” του οποίου ο πρώτος τόμος εκδόθηκε το 1867 ενώ είχε ήδη από το 1848 προβλέψει ότι η ύπαρξη κεντρικής τράπεζας (των ρόθτσιλντ φυσικά) ήταν ένα από τα απαραίτητα στάδια για την μετάβαση στην κοινωνία του επιστημονικού Σοσιαλισμού.

loading...

3 thoughts on “Συγγενής των Rothschild ο Κάρολος Μάρξ (Μαρδοχάϊ)

  1. Σιγα σιγα, λιγο λιγο αρχιζει και αχνοφαινεται η αληθεια!!!…. Ο Μαρξ ανελυσε σχεδον τα παντα στην οικονομια και στην κοινωνια.Δεν αφησε σχεδον τιποτα εξω απο την αιχμηρη οξυδερκη και κακεντρεχη του αρθρογραφια και συγγραφη.Ομως να! κατι ξεχασε να σχολιασει ενω δεν αφηνε καρφιτσα να πεσει χωρις να πει τα δικα του.Και ω του θαυματος αυτο που ξεχασε ηταν η αναλυση του ρολου των υπερτραπεζων και δη των Κεντρικων Τραπεζων, την ανεξαρτησια τους, ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και την σχεση τους με την ΕΘΝΙΚΗ-ΛΑΙΚΗ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.Ενας εξ ορισμου κρατικοδιαιτος και κρατολαγνος ξεχασε να κρατικοποιησει τις κεντρικες τραπεζες!!Σχεδον δηλαδη ξεχασε ο κ.ΜΑΡΞ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ για εναν οικονομολογο της περιωπης του.Η δυναστεια των Ροτσιλντ που μεσουρανουσε μετα τους Ναπολεοντιους πολεμους εμεινε εξω απο την κριτικη του ΠΑΝΤΕΛΩΣ!!…..Αλλα να μετα απο ενα ξεκουραστικο διαλλειμμα με τις γκριζες και διφορουμενες αναλυσεις του Κευνς ιδου ηρθε και ο ομοτεχνος και ομοεθνης των παραπανω κ.Φρηντμαν οπου ΚΑΙ αυτος προχωρησε σε πραγματικα εξαισιες αναλυσεις και καταφορες κατα του κρατους.Πραγματικα εξαισιες!Πλην ομως ΚΑΙ αυτος ΞΕΧΑΣΕ το σημαντικοτερο.Οτι οι κεντρικες τραπεζες ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι θα πρεπει να ανηκουν στο εθνικο κρατος στην πολιτεια αν θελετε.ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ειναι ακρογωνιαιο συστατικο και παρακολουθημα της ΕΘΝΙΚΗΣ-ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.Δεν μπορει να ανηκει σε ιδιωτες τραπεζιτες.Γιαυτο ο φιλος μας δεν ειπε τιποτα.Ψελλισε μονο κατι για ανεξαρτησια των τραπεζων παραβλεποντας ομως το ουσιωδεστερο.Την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.Και αυτος δεν μιλησε για τις παγκοσμιες τραπεζικες δυναστειες που ελεγχουν οχι μονο τις εμπορικες αλλα και τις κεντρικες τραπεζες….Η αγιογραφηση επιστημονικων φυσιογνωμιων της δυσης και της ανατολης δεν συμβαλλει στην δημιουργια-αναπτυξη και αυθυπαρξια της Ελληνικης Οικονομικης επιστημης.Πρεπει να παψουμε να καταναλωνουμε τα επιστημονικα θεσφατα της αλλοδαπης και να στραφουμε στην Ελληνικη Επιστημονικη Σκεψη ειδικα στις ηθικες επιστημες που η Ελλας εχει την ευθυνη της πρωτοποριας!!

  2. Ο Αβρααμ μπεναρογια ο βουλγαροεβραιος που ιδρυσε εφερε τον κουμμουνισμο στην Ελλαδα κοντα 100 χρονια πριν ουτε οι εαμοβουλγαροι κομμιτατζηδες του κ.κ.ε τον μνημονευσαν ποτε αφου αποθανε αλλα ουτε και οι απλυτοι αναρχοκουμμουνισκοι του συριζα εκαναν ποτε καμια αναφορα στο ονομα του. τι πραμα ειναι αυτο με αυτους? ουτε ενα τρισαγιο ουτε να πανε στην ιερουσαλημ που αναπαυεται απανω απο το μνημα του να σηκωσουν τον αριστερο τους γρονθο να οπωσ ο μανωλης γλεζος οταν μυξοκλαιγε απανω απο το κουφαρι του χοτζα στην αλβανια να ψαλουν την διεθνη να φωναξουν ενα χαβα ναγκιλα χαβα τιποτα ντιιπ για ντιπ? τοσο αχαριστοι ειναι αλλα ευτυχως δεν στεριωσε εδω τους εδωσε καλο μαθημα ο Εθνικος μας Σρατος και τους ξεκληρισαμε ολους γλυτωσαμε τον κουμμουνιστικο παραδεισο αλα ρουσα την μπολσεβικια που λενε ….

Comments are closed.