Επιτέλους : Υψώθηκε η Σημαία στην ΤΠΚ P78 » ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» “KAλο ΒΟΛΙ”

Επιτέλους :Η παράδοση του ΤΠΚ SUPER VITA No6 (P 78) στο Πολεμικό Ναυτικό ολοκληρώνεται και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου για την ΤΠΚ 6 με την Ύψωση της Σημαίας και την εγκατάσταση των συστημάτων…

Επιτέλους :Η παράδοση του ΤΠΚ SUPER VITA No6 (P 78) στο Πολεμικό Ναυτικό ολοκληρώνεται και συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου για την ΤΠΚ 6 με την Ύψωση της Σημαίας και την εγκατάσταση των συστημάτων Κ/Β MM40 EXOCET.
Σύμφωνα με αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, όλα τα συστήματα που χρειάζονται για να είναι αξιόμαχες οι πυραυλάκατοι 6 και 7 έχουν αγορασθεί και παραληφθεί από το ΠΝ, μένει μονάχα να γίνει η εγκατάσταση τους στο Ναυπηγείο που έχει αναλάβει την τοποθέτηση.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν με νόημα πως οι εργασίες αυτές ήδη έχουν πληρωθεί, από την αρχή και μάλιστα το ΠΝ έδωσε πολλά και επιπλέον χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το ΠΝ, η εταιρία που ναυπήγησε το σύγχρονο πλοίο του στόλου θέλει να προχωρήσει σε παράδοση του σκάφους στο Πολεμικό Ναυτικό το οποίο ωστόσο δεν δέχεται σε καμία των περιπτώσεων να παραλάβει ένα πλοίο χωρίς να έχει τοποθετηθεί το «σύστημα μάχης», κόστους 5,5 εκ. ευρώ το οποίο έχει αγοραστεί από το ΠΝ και περιμένει απλώς την τοποθέτησή του

loading...