Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB

Τώρα που τα σχέδια τους εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε για μια ακόμα φορά πώς οι μέθοδοι των εξουσιαστών μας έχουν “σμιλέψει” βήμα βήμα με εκπληκτική ακρίβεια και σε μεγάλο εύρος χρόνου.

Ίσως πάρεις και την εξήγηση του γιατί πολλοί άνθρωποι αρνούνται πεισματικά να δεχτούν οποιοδήποτε ατράνταχτο τεκμήριο που πηγαίνει ενάντια στην πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί. Ο Γιούρι Μπέζμιενοφ ήταν ένας πρώην πληροφοριοδότης της KGB που μέσω της χώρας μας είχε καταφύγει στη δύση όπου ξεκίνησε να δίνει διαλέξεις για τις μεθόδους της Σοβιετικής προπαγάνδας που εφαρμόζονται με επιτυχία στις ΗΠΑ. 
Και σε όλο τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο θα προσέθετα εγώ. Θα δούμε ένα μέρος μιας συνέντευξής του και θα σχολιάζουμε παράλληλα. 
Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέψει το ytube να τα λεμε από εδώ μπορείς να γραφτείς και σε αυτά: Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an… 
Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag… 
Για επικοινωνία [email protected] Το βίντεο της συνέντευξης το πήρα από εδώ: Yuri Bezmenov: The Four Stages of Ideological Subversion https://youtu.be/0fx1BYwCwCI

loading...