ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ










Του Dennis Behreandt 

Κατά την τελευταία δεκαετία, σημαντικοί συντελεστές του διεθνούς Βαθέως Κράτους (Deep State) εργάζονται για να σχεδιάσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής
ταυτότητας που θα επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου.

Δείτε τι σχεδιάζουν: μια εθνική υγειονομική ταυτότητα. Αυτή είναι υπό την ανάπτυξη διεθνών οργανισμών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Gates εδώ και αρκετά χρόνια .

Ο σχεδιασμός της γίνεται από το ID2020, έναν οργανισμό που υποστηρίζεται από την Accenture, το Ίδρυμα Rockefeller , τη Microsoft , το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και άλλους.

Σημειωτέον, μεταξύ αυτών είναι μια οντότητα που ονομάζεται «Gavi, Συμμαχία Εμβολίων», η υποστήριξη της οποίας προς το ID2020, καταδεικνύει το ενδιαφέρον των επίδοξων παγκοσμιοποιητών να συνδέσουν τον εμβολιασμό με την ταυτοποίηση.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας εξαναγκασμού όλων των λαών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών, να λάβουν ένα πλήρες και ολοκληρωτικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας.

Φυσικά, αυτό ακούγεται τρελό. Πρώτον, τα εμβόλια είναι πάντα καλά, έτσι δεν είναι; Δεύτερον, πρέπει να υπάρχουν κάποια μέσα που να παρακολουθούν ποιος έχει και ποιός δεν έχει εμβολιαστεί, σωστά; Τρίτον, φυσικά, πρέπει να υπάρχουν κάποια μέσα για να αποδείξετε ποιοι είστε.

Τέλος, δεν μπορεί να υπάρχει παγκόσμιος συντονισμός για όλα αυτά, ώστε να συγκεντρωθούν και να επιβληθούν σε όλους χωρίς οι Αμερικανοί να το γνωρίζουν. Αυτό θα ήταν αδύνατο, σωστά;

Λάθος.

Μακράν των καθημερινών ανησυχιών των μέσων Αμερικανών, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και εθνικοί και διεθνείς κυβερνητικοί οργανισμοί συνεργάζονται για τη χάραξη πολιτικών, χωρίς να ενημερώνουν τους πολίτες, χωρίς αναφορές στα ΜΜΕ και χωρίς νομοθετική εποπτεία.

Σε αυτήν την περίπτωση, για περισσότερο από μια δεκαετία, αυτές οι ομάδες συνεργάστηκαν πάνω σε δύο πυλώνες παρακολούθησης και ελέγχου:

α) μια ψηφιακή ταυτότητα γενικής χρήσης για την παρακολούθηση όλων των κατοίκων του πλανήτη και β) υγειονομικές ταυτότητες εμβολιασμού που επιτρέπουν στις κυβερνήσεις και τις ΜΚΟ να παρακολουθούν την υγεία των πολιτών.

Στην εποχή του COVID-19, οι επίδοξοι εξουσιαστές τεχνοκράτες και οι ολιγάρχες εργάζονται για να συγχωνεύσουν αυτό το ζευγάρι ταυτοτήτων σε μία ενιαία, θεμελιώδη ταυτότητα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό και τον έλεγχο της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Προετοιμασία και στη συνέχεια έλεγχος

Ένα πρωταρχικό βήμα προς την εφαρμογή ενός συστήματος υγειονομικής ταυτότητας εμβολιασμού, είναι η προετοιμασία των ανθρώπων ώστε να αποδεχτούν την ιδέα ότι θα πρέπει να αποδεικνύουν τον εμβολιασμό και την κατάσταση της υγείας τους, προτού τους επιτραπεί από την κυβέρνηση να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που μέχρι σήμερα, ασκήθηκαν χωρίς περιορισμούς από ελεύθερους ανθρώπους.

Η εποχή του COVID-19 δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για αυτό, αφού τα όργανα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι κυβερνητικοί «ειδικοί» έχουν εργαστεί υπερωρίες για να ενσταλάξουν ακραίο φόβο στον αμερικανικό λαό, εξαναγκάζοντάς τον σε κατ ‘οίκον περιορισμό για να πολεμήσει στον «πόλεμο» κατά του ιού.

Τώρα, για να επανακτήσουν την ελευθερία τους, η πρόταση είναι ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν αποκτήσει ανοσία στον ιό.

Για το σκοπό αυτό, ο Anthony Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και βασικό μέλος της ειδικής ομάδας του Trump για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, παραδέχθηκε ότι η ομοσπονδιακή κυνέρνηση εξετάζει την υποχρεωτική εφαρμογή καρτών ανοσίας για τον κορονοϊό.

«Ξέρετε, αυτό είναι εφικτό», είπε ο Fauci στο CNN. «Θέλω να πω, είναι ένα από αυτά τα πράγματα για τα οποία συζητάμε όταν θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ευάλωτοι άνθρωποι και ποιοί δεν είναι», συνέχισε. «Αυτό είναι κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση. Νομίζω ότι μπορεί να έχει κάποια αξία, υπό ορισμένες συνθήκες. “

Σημαντικό είναι , ότι η ιδέα υποβλήθηκε επίσης από τον Μπιλ Γκέιτς, πρώην επικεφαλής της Microsoft και νυν διεθνή υποστηρικτή συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας συνδεδεμένων με εμβολιασμούς.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης “Ask Me Anything” στον ιστότοπο Reddit, ο Gates είπε ότι υποστηρίζει τη χρήση ταυτοτήτων ανοσίας. «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά που θα δείχνουν ποιός έχει αναρρώσει ή έχει κάνει τεστ πρόσφατα ή όταν υπάρξει το εμβόλιο, ποιός το έχει κάνει.

Και αυτά τα πιστοποιητικά θα χρησιμοποιηθούν επίσης για να προσδιορίσουν ποιος μπορεί να ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα ή όχι », σχολίασε ο Γκέιτς.

Αυτό είναι σημαντικό, καθώς ο Gates και το ίδρυμά του, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, είναι μεταξύ των βασικών παραγοντων της δεκαετούς προσπάθειας ανάπτυξης, και ψηφιακών ταυτοτήτων γενικής χρήσης, αλλά και υγειονομικών ταυτοτήτων εμβολιασμού.

Οι προσπάθειες που έκανε ο Γκέιτς σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα και τους εμβολιασμούς συμπεριλαμβάνουν τη χρηματοδότηση έρευνας του MIT σχετικά με την αποθήκευση δεδομένων υγείας και ταυτότητας σε ένα σύστημα βασισμένο σε κβαντικές κουκκίδες που μπορούν να ενσωματωθούν στο δέρμα.

Σε αναφορά στο περιοδικό Science Translational Medicine, οι ερευνητές δήλωσαν ότι είχαν αναπτύξει μια «προσέγγιση για την κωδικοποίηση του ιατρικού ιστορικού σε έναν ασθενή χρησιμοποιώντας τη χωρική κατανομή βιοσυμβατών, υπέρυθρων κβαντικών κουκκίδων (NIR QDs) στο δέρμα. Οι κουκίδες είναι αόρατες με γυμνό μάτι αλλά ανιχνεύσιμες όταν εκτίθενται σε υπέρυθρο φως NIR. “

Το περιοδικό το μετέφρασε σε λιγότερο τεχνική ορολογία: «ο McHugh και οι υπόλοιποι ερευνητές, ανέπτυξαν διαλυτές μικροβελόνες που εγχύουν στο δέρμα, σχέδια από φωταυγή μικροσωματιδία που εκπέμπουν φως στο υπέρυθρο φάσμα.

Τα σχέδια δεν είναι ορατά με γυμνό οφθαλμό αλλά μπορούν να απεικονιστούν χρησιμοποιώντας τροποποιημένα smartphone. Με την ταυτόχρονη χορήγηση ενός εμβολίου, το σχέδιο των σωματιδίων στο δέρμα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως αρχείο εμβολιασμού πανω στον άνθρωπο …

Αυτά τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η τήρηση ενδοδερμικών αρχείων εμβολιασμού πάνω στον άνθρωπο είναι εφικτή.

Οι μηχανές αναζήτησης επιστημονικών δημοσιεύσεων αποκαλύπτουν τις πηγές χρηματοδότησης για μελέτες όπως αυτή. Σε αυτήν την περίπτωση, η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, μαζί με το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις πηγές χρηματοδότησης συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Σύνδεσμος Προώθησης Καινοτομίας Νέων της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, το Συμβούλιο Υποτροφιών της Κίνας και το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας.

Π.Ο.Υ. είναι ο πρόγονος των ταυτοτήτων εμβολιασμού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...