Ο ΑΣΗΜΟΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!

«Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ…» 

Λόγος στην μεγάλη Ανταρσία της γης από έναν αβάπτιστο αναρχικό ποιητή…

”Ο λόγος των θεσμών που επιβάλουν το κλείσιμο των ναών για το Πάσχα είναι πολύ χαρακτηριστικός. Είναι το ανατριχιαστικό newspeak της εποχής των καταναλωτών και των εποπτών.Δεν ανήκα ποτέ στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, και το κλείσιμο των εκκλησιών για ενορίτες, φαινομενικά δεν θα έπρεπε να με ανησυχεί.

Όχι όμως γιατί όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Τώρα είμαστε μάρτυρες μιας από τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του χριστιανικού πολιτισμού και βιώνουμε τη βαθύτερη παγκόσμια κρίση.

Το φάντασμα μιας παγκόσμιας γραφειοκρατικής δικτατορίας υλοποιείται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, και μερικοί από τους πιο πεπεισμένους σκεπτικιστές αισθάνονται, πιθανώς, μια υπαρξιακή ψύχρα.

Ο αληθινός στόχος της μεγαλοπρεπούς παράστασης που μας προβάλλεται δεν είναι η νίκη επί του κοροναϊού… Η άρνηση του ακραίου κινδύνου της πανδημίας είναι ένα έγκλημα πέντε λεπτών.

Λείπει η Ιερή Εξέταση; Να είστε σίγουροι ότι θα εμφανιστεί σύντομα.

Προσέξτε τις δομές παρόμοιες με τον ΠΟΥ ή την ίδια Rospotrebnadzor, καθώς και την υπερβολική ανάπτυξη ειδικών υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν την ασφάλειά σας.

Το στέμμα corona είναι ένα πολύ ξεχωριστό σύμβολο της κρατικής δύναμης, αόρατο και πανταχού παρόν σαν ιός.

Δέκα βασιλιάδες, δέκα κέρατα του θηρίου καταστρέφουν την πόρνη -Βαβυλώνα- «τη μεγάλη πόλη που βασιλεύουν επίγειοι βασιλιάδες».

Αυτό που φάνηκε σαν μια φανταστική μεταφορά στην Αποκάλυψη συμβαίνει τώρα ζωντανά – οι ηγέτες των κορυφαίων χωρών του κόσμου καταστρέφουν τον σύγχρονο πολιτισμό, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας, η οποία έχει αμαρτήσει πολύ…

Απλώς δεν τον χρειάζονταν η νέα γραφειοκρατία. Η εκφυλισμένη πολιτική ελίτ και ο πολιτισμός στο σύνολό τους φαίνεται να τους είναι υπερβολικό βάρος…..

Παρά τη γνωστή συμμόρφωση των εκκλησιαστικών ιεραρχών σε σχέση με το επείγον αίτημα της «Εξοχότητάς του», η βάση του χριστιανικού πολιτισμού είναι το εντελώς ασυμβίβαστο κείμενο της Επί του όρους Ομιλίας που εγγυάται την κοινωνική ισότητα και πνευματική ελευθερία, και που δεν συνάδει με την θανατηφόρα τάξη μιας κοινωνίας απόλυτου ψηφιακού ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...