Π.Πολάκης σε Κ.Μπακογιάννη για τις «χρυσές» ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περίπατου»: «Δε μιλάς σε εξωγήινο»


Ο Παύλος Πολάκης απάντησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την αντιπαράθεση που υπάρχει για το κόστος των παρεμβάσεων για το «Μεγάλο Περίπατο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook: «Κώστα Μπακογιάννη: Πήγες να μου "απαντήσεις" στη χθεσινή ανάρτηση! "Μικρή λεπτομέρεια", μιλάς σε πρώην δήμαρχο και όχι σε μετανάστη εξωγήινο που προσγειώθηκε στον Υμηττό. Από τιμές έργων και υλικών ξέρω και γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα και λόγω εμπειρίας και λόγω διαβάσματος.

Πρώτον. Με όλα αυτά που λες η μεταλλική ζαρντινιέρα πάνω από 200 ευρώ δεν κάνει! (Βρίσκεις και με 35 ευρώ, δες φωτό 2)

Για την ψευδοπιπεριά που ανάρτησα χθες και φωτογραφία από κατάστημα που τα πουλάει με 40 ευρώ και εσύ την αγόρασες 350, δεν είδα να λες τίποτα! Δεν την είδες; (φωτό 3). Επίσης και η δαμασκηνιά η πιο ακριβή κάνει 80 ευρώ και συ την πήρες 600! (φωτό 4).

Αυτά τα "κουλτουριάρικα" περί συντήρησης κ.λπ. κ.λπ. το εξηγείς λιγάκι; Τα πληρώνεις στο δεκαπλάσιο σήμερα για να μην έχεις συντήρηση μεθαύριο; Ποια, τα παγκάκια τα δέντρα ή τις ζαρντινιέρες; Είναι σαφές πως είναι υπερτιμολογημένα και παρά πολύ μάλιστα, για αυτό άλλαξέ τα!

Δεύτερον: Ο δημόσιος χώρος σαφώς και έχει ιδεολογία! Αρχικά πρέπει να υπάρχει και να τον γεύεται η πλειοψηφία. Εσείς ως ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα ασχολείστε με τον ιδιωτικό χώρο και την ατομική ιδιοκτησία.

Στη συνέχεια το πώς τον φτιάχνεις (και πόσο σου κοστίζει δηλαδή) και σε τι σχέδιο τον εντάσσεις έχει και ιδεολογική και πολιτική αφετηρία και σαφώς και αποτέλεσμα! Θέλουμε δημόσιο χώρο συνεύρεσης των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους, χώρο αναψυχής, Πολιτισμού, Αθλητισμού, ανάπτυξης των ανθρωπίνων σχέσεων της αλληλεγγύης με ήπια επιχειρηματικότητα

Ή θέλουμε δημόσιο χώρο που απλά θα διευκολύνει τον "κύκλο εργασιών" των τουρ οπερέιτορ, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, κάνοντας το κέντρο απροσπέλαστο για τους πολίτες του λεκανοπεδίου, με μόνους διαβάτες αυτούς που κουβαλούν τα λεωφορεία των ξένων τουριστών;

Μεγάλη κουβέντα, την κάνουμε όποτε χρειαστεί... Γιατί προφανώς και δεν έχει βρει το δρόμο της η Αθήνα με εσένα..

ΥΓ. Όσο για το ποιος θέλει να κρύψει τι, δήμαρχε Αθηναίων, ρώτα το θείο ή τη μητέρα σου να σου πουν γιατί τα ΜΜΕ που σας λιβανίζουν δεν έπαιξαν καθόλου

-τη μίζα 2,6 σε Παπασταύρου που χρηματοδότησε τις εκλογές του 15 το Σαμαρά,
-την είδηση πως ο άντρας της Ράικου συνταγογράφησε σε ανύπαρκτους ασθενείς 1,7 εκατ. ευρώ φάρμακα της Νοβάρτις.
-την είδηση πως η μητρική Νοβάρτις πλήρωσε 310 εκατομμύρια στην Αμερική παραδεχόμενη πως η Νοβάρτις Ελλάς διέφθειρε κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Ελλάδα το 2012-15 για να τιμολογήσουν τα φάρμακά της με τρόπο που μας καταλήστεψε ως κράτος!

Ρώτησε τους δήμαρχε, γιατί μπορεί λόγω ηλικίας να μην έχεις ασχοληθεί και να μην ξέρεις από αυτά… Ειδικά η μητέρα σου που κάποτε ως "Δημοκρατική Συμμαχία" κατέθετε και επίκαιρη ερώτηση για τη διαφθορά στην Υγεία ξέρει να σου πει ποιος θέλει να κρύψει και τι... Όχι, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :