Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΥΒΕΡΝΟΡΑΓΙΑΔΩΝ!

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

Το ψηφιακό σχολείο, ένα φυτώριο για μελλοντικούς cyborgs.
To τέλος της εκπαίδευσης. Παρέδωσαν τα σχολεία στους Αμερικάνους δισεκατομμυριούχους Bill Gates και Warren Buffet (στους μετανθρωπιστές).Το ψηφιακό σχολείο, ένα φυτώριο για μελλοντικούς cyborgs.Το δημόσιο σχολείο θα γίνει ένα ψηφιακό γκαράζ για την πλέμπα τα παιδιά της ελίτ θα πηγαίνουν σε κανονικά σχολεία για ”ταλαντούχα παιδιά” με πραγματικούς δασκάλους και βιβλία.

Από τον Vincent Held* για τη Liliane Held Khawam

«Γιατί έχουμε [ακόμα] δημόσιο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες; “ααναρωτήθηκε ο Μπιλ Γκέιτς το 2015.
Ενώ τα παιδιά της ελίτ, οι αυτοανακηρυχθέντες θεοί, τα πηγαίνουν σε σχολεία όπου τα παιδιά τους μαθαίνουν να διαβάζουν σε πραγματικά βιβλία και να γράφουν σε πολύ συγκεκριμένα τετράδια, τα παιδιά των έκτοτε «άχρηστων» οφείλουν να επιχαίρουν που είναι αιχμάλωτα από συσκευές υπό τον έλεγχο του BigTech στη Silicon Valley της Καλιφόρνια.

Ο Bill Gates δεν τελείωσε με την ( σσ. υγειονομική ) ταφή της ανθρωπότητας γενικότερα και της κοινωνίας ειδικότερα. Είναι συνέταιρος με τον Warren Buffet τον άλλον δισεκατομμυριούχο στην Berkshire Hathaway.

Σε μια ανταλλαγή ενδεδειγμένων τακτικών ο Warren Buffet** είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

Αυτοί οι εκπρόσωποι της πολύ υψηλής παγκόσμιας χρηματοδότησης ενδιαφέρονται πολύ για τα παιδιά σας. Και ονειρεύονται τον μετα-ανθρωπισμό (posthumanisme).

Πρόσφατα η κυρία Gates εμπιστεύθηκε σε συνέντευξή της στο CNBC ότι αν αυτή όφειλε σήμερα όλα να τα ξανακάνει θα κατευθυνόταν προς το συνδυασμό της τεχνολογίας με τη βιολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-
ΑΘΗΝΑ

loading...