Πάλι οι Φύλακες Άγγελοι της Ελλάδος έδωσαν τη λύση .ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε (όλοι) το αντιφυματικό εμβόλιο , φώναξαν . Τώρα τους δικαιώνουν !

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, ασύλληπτο . Το βλέπουν , το ξέρουν πλέον και τρέμουν να το παραδεχτούν . Τρέμουν, γιατί θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους . Μια ομάδα ανώνυμων πολιτών που ζει ανάμεσά μας , μια ομάδα φάντασμα παρεμβαίνει κάθε τόσο , στα γεωπολιτικά, στην εσωτερική ασφάλεια , στην καθημερινότητά μας και αλλάζει τα πάντα την τελευταία στιγμή .

Είναι σαν , οι τύχες μας να βρίσκονται στα χέρια της. Αυτοπροσδιορίζεται με το προσωνύμιο « ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ» όμως είναι κάτι πιο πάνω . Υπάρχουν άπειρες πλέον αποδείξεις γι αυτό .

Στις 18 Μαρτίου προτείνει σε δραματικό τόνο να μπουν σε καραντίνα όλες οι υγιής περιοχές της Ελλάδας . Μια τακτική που δεν εφαρμόστηκε πουθενά αλλού στον κόσμο και που εξ αυτού , φαίνεται να ήταν η σωτήρια τακτική σας , αναφέρει ο Dr G.Orfanos, από το Hellenic Medical Society of Australia . Αυτό πάνε να εφαρμόσουν για δεύτερη φορά σήμερα για να σώσουν τον Τουρισμό . Ελεύθερος ο Τουρισμός σε καθαρές περιοχές . Θα το δείτε !!

Στις 26 Απριλίου είχαν πει σχετικά τι πρέπει να γίνει : « …προτείνεται η πλήρη επαναφορά στην προτέρα κατάσταση (σε σχολεία , καταστήματα , καφετέριες , κτλ ) στους νομούς με μηδενικά έως τώρα κρούσματα , ήτοι στους νομούς :

Δράμας ,Χαλκιδικής ,Γρεβενών ,Θεσπρωτίας ,Καρδίτσας, Ευρυτανίας ,Αιτωλοακαρνανίας ,Φωκίδας ,Χίου ,Άγιο Όρος και Κορινθίας.

Το αυτό προτείνεται και για την Κρήτη – ως περιφέρεια με την καλύτερη έως τώρα αναχαίτιση σ όλη την Ευρώπη – με προϋπόθεση όμως , την εφαρμογή των πλέον αυστηρών ελέγχων στις Πύλες Εισόδου της Μεγαλονήσου ..»

Ας μην ξεχνάμε ότι , από τις 12 Μαρτίου ζητούσαν να ¨συλλαμβάνονται ¨ όσοι δεν φοράνε Μάσκες σε κλειστούς χώρους . Την επομένη και με την πολιτεία απούσα σ αυτό , όλοι φορούσαν μάσκες και γάντια .

Σήμερα αποδεικνύεται ότι είχαν προσχωρήσει ένα βήμα παραπάνω .

Στις 4 Μαΐου ζητάει σε δραματικό τόνο «ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς » Πολλοί είχαν αναφερθεί σ αυτό , κανείς όμως δεν πρότεινε τεκμηριωμένα , κανείς δεν παρακίνησε τόσο έντονα και ξεκάθαρα στο να γίνει ΑΜΕΣΑ η χρήση του εμβολίου σε σχέση με το νέο κορωναϊό

Ο γνωστός καθηγητής κ Τσιόδρας στην καθημερινή του παρουσίαση στις 8 Μαΐου και μετά από σχετική ερώτηση ανέφερε: «Διαπιστώσαμε ότι οι χώρες χωρίς γενικές πολιτικές εμβολιασμού κατά του βάκιλου της φυματίωσης όπως η Ιταλία, οι Κάτω Χώρες, οι ΗΠΑ έχουν πληγεί περισσότερο σε σύγκριση με χώρες όπου εφήρμοσαν καθολικές και μακροχρόνιες πολιτικές υποχρεωτικού και γενικού εμβολιασμού»»

Σήμερα πάλι , προχωράνε ακόμα παραπέρα σε κάτι κυριολεκτικά ασύλληπτο . Υπόσχονται ότι στις 15 Μαΐου θα ανακοινώσουν κάτι που «θα σπάσει τις καρδιές μας » . Θα δημοσιεύσουν το τελικό σχέδιο για άμεση και οριστική έξοδο από την υγειονομική αυτή κρίση που έχει γονατίσει τα πάντα .

Πείτε μου εάν είναι όνειρο !

YΓ: Προς τα sites που αναρτούν άρθρα τους .Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. Δεν έχω σχέση , ούτε γνωρίζω κάποιους. Η εικόνα που έχω σχηματίσει είναι από τις δικές σας αναρτήσεις.

Χαρά Μαρκαντζίνου www.ydroplanobooks.gr

loading...