ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ

Α. Σταχυολογώντας 

α) Τη διαστρέβλωση  δηλώσεων του οργανωτή της αντιμετώπισης του κορονοϊού στη Σουηδία  με τον τρόπο  «αγέλης»  με λειτουργία των πάντων και 3.000 θύματα

β) Αντίστοιχα την πρόβλεψη 300.000 ημερησίως θανάτων παγκοσμίως από την επερχόμενη τρομερή παγκόσμια οικονομική κρίση

γ) Την τερατώδη πανευρωπαϊκή προπαγάνδα και ιδιαίτερα την απίστευτη σε στυλ μελό και τρόμου στην χώρα μας.

δ) Τα αποφασισθέντα μέτρα που διαλύουν τα πάντα.

ε) Τα ψέματα ακόμα και για τον θάνατο του Κρεμαστινού

στ) Το ότι  ενώ στη χώρα μας καθημερινά παθαίνουν από άλλες αιτίες  περίπου 300 άτομα κάθε μέρα.

Από τα οποία τα 225 ανά ημέρα από το τσιγάρο

Ποτέ κανείς δεν θέλησε να τρομοκρατήσει τους έλληνες και τον παγκόσμιο πληθυσμό γι αυτό.

Πράγμα που γίνεται απάνθρωπα και απίθανα Γκεμπελικά  (ωχριά μπροστά σ αυτό ο Γκαίμπελς),

Για 0,41  νεκρούς ανά ημέρα (150 : 365 = 0,41) από τον κορονοϊό.

Ήτοι λιγότερους κατά  538 φορές από τους ημερήσιους θανάτους από τσιγάρο.

ζ)  Τα ως λέγεται ψεύδη για τον πραγματικό λόγο των περισσότερων θανάτων που ανακοινώνεται ότι οφείλονται στον κορονοϊό (ακόμα και για το θάνατο του Καθηγητή Κρεμαστινού)

η) Ακούγοντας σήμερα τον Αναστασιάδη  να απαντά δια εκπροσώπου του θετικά, σε στημένη ερώτηση της κρατικής Κυπριακής τηλεόρασης αν προβλέπεται μείωση μισθών

στ) Ενθυμούμενος την έντονη αγανάκτηση του κ. Μητσοτάκη για τις πλατείες όπου πήρε πίσω τα μέτρα κλεισίματος τους και τα πολλά άλλα πομπωδώς «σωτήρια» του.

ζ) Την σιωπή και του ΚΚΕ για την επερχόμενη άλωση των πάντων από την Νέα Τάξη με την διύλιση του κώνωπα (εργατικά δικαιώματα) σε σχέση με την κάμηλο της επερχόμενης τραγικής καταστροφής,  με 300.000 θανάτους ημερησίως παγκόσμια. 

Και αν αυτό είναι ως λέγεται αξιόπιστο και τους  αναλογικά επιπλέον των ήδη 110.000 θανάτων ετησίως, άλλων 100.000 θανάτων ετησίως ή ημερησίως συνολικά  575 θάνατοι ημερησίως (210.000 : 365), σε σχέση με τους σημερινούς 301 θανάτους ημερησίως (110.000 : 365 = 301), για τους οποίους ούτε γάτα (από τσιγάρο) ούτε ζημιά.

η) Και άπειρα άλλα που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

Για λογικότατα λανθασμένη αντιμετώπιση του προβλήματος

Και μάλιστα με πολύ καθυστερημένη ανακοίνωση των μέτρων  προστασίας των ευπαθών ομάδων στα σπίτια του σε σχέση με νέας ηλικίας συνοικούντα άτομα !!!!

Β. ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ 

Καταλήγει κανείς σε ορισμένος συνειρμούς και στα εξής πιθανότατα συμπεράσματα. 

α) Όσα συμβαίνουν μας  θύμισαν σε παγκόσμιο επίπεδο, την δολοφονική και συνεχώς επικαιροποιούμενη (με το μαχαίρι να φτάνει στο κόκκαλο) εγκληματική εσωτερική υποτίμηση  στην πατρίδα μας από το 2010 μέχρι σήμερα.

β) Ασυναίσθητα ο κ. Μητσοτάκης μου θύμισε τον Γιωργάκη των «λεφτά υπάρχουν», του Καστελλόριζου, των απατεώνων Ελλήνων, του ΔΝΤ, της global financial government που την ήθελε soon κτλ. Και όλα τα προδοτικά ψέματα από ΟΛΟΥΣ από το 2010 μέχρι σήμερα

γ)  Μου θύμισαν τον Αναστασιάδη σε  νέα έκδοση,  να μην λέει τώρα ψέματα ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις αλλάς να προετοιμάζει για μείωση  μισθών για να «ζώσει» τους Έλληνες της Κύπρου

δ) Μου θύμισαν τα τερατώδη προδοτικά ψέματα ΟΛΩΝ από το 2010 μέχρι σήμερα

Και κατέληξα στο πιθανότατο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε σε μία παγκόσμια στημένη πλεκτάνη ΠΑΓΚΌΣΜΝΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΥΠΟΤΊΜΗΣΗΣ.

Ιδιαίτερα δολοφονικής για την πατρίδα μνας που εδώ και 10 χρόνια υφίσταται τα ίδια,  που απειλούν τώρα σχεδόν όλον τον πληθυσμό της γης. Δηλαδή την μετατροπή του σε δουλοπάροικους της εποχής των σκλάβων της Αμερικής.

Και επειδή κάποιος που σκέφτηκε, υπερβολή, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι σήμερα μεγάλο μέρος των Ελλήνων είναι ήδη σε μία «μοντέρνα» τέτοια μορφή.  Στην όποια σε λίγο θα υπαχθούν και πολύ περισσότεροι Έλληνες.

Με δήμευση σχεδόν των  πάντων.
Του Δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.
Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...