Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ!


ΒΙΝΤΕΟ

«Η πανδημία αποδεικνύεται ότι είναι το ιδανικό καταλυτικό γεγονός για να συρθεί ο κόσμος στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.»
«Ο κόσμος που πρόκειται να γεννηθεί είναι ένας κόσμος στον οποίο οι προσωπικές ελευθερίες δεν θα είναι πλέον αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και η εξουσία των κρατών θα μεταφερθεί πλήρως στα υπερεθνικά κέντρα.»
Από τον Cesare Sacchetti
Προφανώς, ο κατάλογος των θεμάτων και των οντοτήτων που είχαν προβλέψει ή προετοιμάζονταν για μια πανδημία συνεχίζει να αυξάνεται.
Μετά την οικογένεια του Rockefeller που το 2010 συνέταξε μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετα-πανδημική αυταρχική κοινωνία και η προσομοίωση που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates που προέβλεψε κατά λάθος την εκδήλωση πανδημίας το 2019 , φτάνει επίσης η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σε επίσημο έγγραφο του Μαΐου του περασμένου έτους, το εκτελεστικό όργανο των Βρυξελλών στην πραγματικότητα ετοίμασε ένα είδος χάρτη πορείας, ένα πραγματικό σχέδιο δράσης για να καταλήξει σε μαζικό εμβολιασμό σε ευρωπαϊκή κλίμακα για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο γεγονός.
Ο τίτλος της έκθεσης που γράφεται με τυπικούς όρους της κοινοτικής γραφειοκρατίας είναι “Χάρτης πορείας για την υλοποίηση δράσεων από την Επιτροπή βάσει της υπηρεσίας επικοινωνιών και των συστάσεων του Συμβουλίου για την ενίσχυση της συνεργασίας κατά των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν από εμβόλια.”
Σύμφωνα με αυτήν την τεχνική και επίσημη γλώσσα, υπάρχει πραγματική δράση για την προώθηση της ανοσοποίησης σε κάθε κράτος μέλος της ΕΕ.
Από την άποψη αυτή, η Επιτροπή κατάρτισε μια ημερήσια διάταξη που θα εφαρμοστεί για μια πενταετή περίοδο.
Εάν περιηγηθείτε στα φύλλα εγγράφων, δεν μπορείτε παρά να παρατηρήσετε ότι έχει ληφθεί υπόψη κάθε πτυχή.
Όλο αυτό το σχέδιο φαίνεται σαφώς να προσχεδιάστηκε να αντιμετωπίσει κάποια πανδημία έκτακτης ανάγκης που θα μπορούσε να εκδηλωθεί στο εγγύς μέλλον, όπως ακριβώς συνέβη.
Είναι τα λόγια των ίδιων των υπαλλήλων της κοινότητας που καθιστούν σαφές ότι αυτή η δυνατότητα είναι αρκετά εφικτή και υπάρχει μόνο μία απάντηση στο πρόβλημα: το εμβόλιο.
Στη σελίδα 9 του εγγράφου αναφέρεται ότι είναι απαραίτητο “να διερευνηθούν οι δυνατότητες μιας ομοιόμορφης παροχής εμβολίων και αντιτοξινών σε περιπτώσεις πανδημιών και απροσδόκητων επιδημιών.”
Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή είναι τώρα.
Στο φύλλο αναφοράς που σχετίζεται με αυτό το μέρος, αναφέρεται ένα πρωτόκολλο προσχώρησης στην ΕΕ που υπογράφηκε το 2019 στο οποίο εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση μιας επικείμενης πανδημίας και ακόμη και η ανάπτυξη ενός εμβολίου ανατίθεται σε μια φαρμακευτική εταιρεία όταν δεν ήταν ακόμη ελάχιστα ενόψει μιας τέτοιας κρίσης.
Η ΕΕ ετοίμασε ένα πανδημικό εμβόλιο ένα χρόνο πριν από την πανδημία
Η εν λόγω συμφωνία μονογραφήθηκε στις 28 Μαρτίου 2019 και 15 κράτη μέλη της ΕΕ είχαν προσχωρήσει σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ισπανίας.
Η Ιταλία, που εξακολουθεί να κυβερνάται από το κιτρινοπράσινο στέλεχος, καθώς και η Ουγγαρία και η Πολωνία του Ορμπάν αποφάσισαν να μείνουν έξω από την πρωτοβουλία που έλαβαν οι Βρυξέλλες.
Εάν διαβάσετε αυτό το μνημόνιο, καταλαβαίνετε αμέσως ότι δεν μιλάτε για την ανάπτυξη εμβολίου για την αντιμετώπιση της εποχιακής εποχικής γρίπης.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...