«Κόμπιασε» η οικονομολόγος του ΔΝΤ: Ανακοίνωσε στους ανθρώπους τον «Μεγάλο Εγκλεισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι οφθαλμοφανές! Αξιοποιούν τον κορωνοϊό για να φέρουν παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, η οποία, εκ των πραγμάτων, θα μετατραπεί σε παγκόσμια δικτατορία. Εξού και τα μέτρα που επιβάλλονται σε όλον τον πλανήτη.

Σε μία δραματική (και με τις δύο έννοιες της λέξης) παρουσίαση της κατάστασης, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάνει λόγο για μείωση της παγκόσμιας ανάπτυξης κατά 3% και ζητά άμεσα παγκόσμια συνεργασία, η οποία προφανώς και θα  συντονιστεί από μία παγκόσμια κυβέρνηση, εν αρχή πολιτικών και οικονομολόγων.

Συγκεκριμένα, στην έκθεσή του για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook) η επικεφαλής οικονομολόγος του Ταμείου, Γκίτα Γκοπίνατ, έκανε λόγο για μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 3% το 2020.

Οι εκτιμήσεις του Ταμείου για τις αναπτυγμένες οικονομίες είναι καταστροφικές:

Το ΔΝΤ αναμένει πως η οικονομία της ευρωζώνης θα συρρικνωθεί κατά 7,5% εφέτος, το ΑΕΠ των ΗΠΑ θα σημειώσει ετήσια μείωση 5,9%, η οικονομία της Ιαπωνίας θα συρρικνωθεί κατά 5,2% και πως η βρετανική οικονομία θα σημειώσει ύφεση 6,5%.

Όλως τυχαίως, η μόνη χώρα που διασώζεται είναι η Κινά (νέα έδρα των διεθνιστών, μιας και ο Λευκός Οίκος είναι στα χέρια του δεξιού Τραμπ), για την οποία αναμένεται ανάπτυξη κατά 1,2% εφέτος. Καμία εκτενής αναφορά στην Ρωσία, μεγάλη αντίπαλο της παγκοσμιοποίησης.

«Αυτή η κρίση δεν μοιάζει με άλλη», ανέφερε η Γκίτα Γκοπίνατ στους δημοσιογράφους, ονοματίζοντας την, για τους απανταχού ανθρώπους, ως τον «Μεγάλο Εγκλεισμό» (The Great Lockdown).

Καθώς μάλιστα αναφερόταν στο -3% για την παγκόσμια ανάπτυξη έδειξε να κομπιάζει, χαρακτηρίζοντας τον «Μεγάλο Εγκλεισμό» την μεγαλύτερη κρίση μετά την παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929 (Great Depression).

«Οι χώρες πρέπει επειγόντως να συνεργαστούν για να επιβραδύνουν τη διάδοση του ιού και να αναπτύξουν ένα εμβόλιο και θεραπείες για την καταπολέμηση της νόσου. Μέχρις ότου τελεσφορήσουν τέτοιες ιατρικές παρεμβάσεις, καμία χώρα δεν είναι ασφαλής από την πανδημία», είπε η Γκίτα Γκοπίνατ, τονίζοντας ακόμα μία φορά την ανάγκη παγκόσμιας πολιτικοοικονομικής αντιμετώπισης της αποκαλούμενης πανδημίας.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό! Η στιγμή που ανακοινώνει τον «Μεγάλο Εγκλεισμό» το ΔΝΤ θα μείνει στην… ιστορία, ως το χάος, στο οποίο επιβληθεί παγκόσμια τάξη!

loading...