ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ». ΤΥΧΑΙΟ;

Ο πρώτος που μίλησε –προσφάτως- στην Ελλάδα για την «ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης», που θα καταπολεμεί «πάσαν νόσον…», ήταν ο Jeffrey. Τον οποίο και έκραξαν αγρίως τα «εθνικόφρονα» ΜΜΕ.

Αλλά, δεν ήταν μόνο ο Jeffrey. Ακολούθησαν κι άλλοι, αλλά τα «εθνικόφρονα» ΜΜΕ των… νεοπατριωτών της Νουδούλας το έκαναν γαργάρα!

Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ 100,3 η αδελφή του… ηγεμόνα Κούλη, Ντόρα, για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού, είπε τα εξής: «Θα δείτε και ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί θα αλλάξουν, θα δείτε ότι και οι αλλαγές που θα συντελεστούν κατά την γνώμη μου -μπορεί κάποιος που να με ακούει να λέει τι λέει αυτή – θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που έγιναν μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αλλάξουν οι ισορροπίες… Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα υπάρξει μια άλλου είδους παγκόσμια διακυβέρνηση. Γιατί κακά τα ψέματα η παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει».

Μία από τα ίδια κι απ’ τον Χατζηδάκη, ο οποίος μιλώντας στον δίαυλο των… «εθνικοφρόνων» (στον ΣΚΑΪ, που αλλού;), είπε τα εξής: «Από τότε που ήμουν νέος ευρωβουλευτής, θυμάμαι ότι συζητούσαμε ότι η οικονομική παγκοσμιοποίηση από τη μια πλευρά και η εξέλιξη των τεχνολογιών από την άλλη είναι τέτοια, που κάνει τον κόσμο μια γειτονιά, επιβάλλει μηχανισμούς όχι μόνο συντονισμού, αλλά και μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης».

Τυχαίες οι αναφορές των μασονοψοφοδεξιών στην «παγκόσμια διακυβέρνηση»; Δε νομίζουμε!

ethnikismos.net

loading...