ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ Ο… ΟΥΡΑΝΟΣ!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»












Γράφει ο Rick

Η αλήθεια είναι πως ναι…!

Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του συντάγματος, αλλά όχι από ανθρώπους.
Ενεργοποιήθηκε από τον Ουρανό.

Το σύστημα που εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να το ρίξουμε,, διότι είναι καθαρά δαιμονικό και έχει στις τάξεις του ακόμη και μέλη της οικογένειας μας, αυτό θα το ρίξει, με χειρουργική ακρίβεια, ο Θεός.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία, τα όποια δείχνουν ότι από ΑΥΡΙΟ θα αρχίσουν ένα πρωτόγνωρο πόλεμο εναντίον μας, ακόμη και με κλειστές εκκλησίες!!.Το Πρώτο Θέμα βιαζόταν φαίνεται και ξεκίνησε από νωρίς, από σήμερα.

Από σήμερα λοιπόν, 10 του μήνα και μέχρι και την Δευτέρα, τη νέα Δευτέρα, είναι ένα διάστημα κρίσιμο και ιστορικό, που πιθανώς θα μας θυμίσει τις συνθήκες μίσους και οργής που επικρατούσαν διάστημα σαν αυτό, τότε, 2000 και κάτι χρόνια πριν.

Έχω επίσης την εικόνα ότι μέσα σε αυτό διάστημα, από αύριο, θα μας δείξουν γιατί έκαψαν πέρυσι το ναό του Notre Dam στο Παρίσι.

Έχω και την εικόνα ότι προετοιμάζουν εντατικά και αθόρυβα τον μεγάλο χαμό στη Συρία, την ενοχοποίηση Άσαντ, λίγο πριν χτυπήσουν…. Τεχεράνη.

Η πανδημία θα οδηγήσει σε πόλεμο, ο ιός και οι επιπτώσεις του είναι το ιδανικότερο άλλοθι για να ανοίξουν τα πολεμικά μέτωπα δίχως τις σφοδρές αντιδράσεις των υπολοίπων κρατών, μίας και τα κράτη/αντάρτες θα αναλωθούν στην εσωστρέφεια και στην αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία. Κράτη κυρίως που δεν αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Επίσης κάποτε είχαμε πει ότι έχουν “συγχρονίσει” το ζήτημα της Τεχεράνης με την ελληνοτουρκική διένεξη…δηλαδή ότι επιχειρησιακά πάει κοντά-κοντά με την υπόθεση της Αθήνας..! Το υπενθυμίζω σαν στοιχείο, διότι σε πόλεμο θα μας οδηγήσουν με κλειστό τον Γενικό.

Τι σημαίνει κλειστός ο Γενικός του κράτους..;

Όλοι θυμόμαστε τι έμεινε μισό το καλοκαίρι του 2015 και η ιστορία στέκει σαν δάσκαλος που μας μαθαίνει το μέλλον.

Αυτά όσον αφορά τα στοιχεία μίας και δεν τα λέμε συχνά.

Είδαμε λοιπόν όλοι να προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσει εκπρόθεσμα το Άγιο φως στα σπίτια μας.

Επαναλαμβάνω, προσπαθούν με λύσσα να φτάσει εκπρόθεσμα το Άγιο φως στα…σπίτια μας.!!

Τι έγινε τελευταία φορά που καθυστέρησε το Άγιο φως να περάσει τα εναέρια σύνορα μας; Αυτό έγινε πέρυσι. STOP.

Θυμάστε είπαμε ότι ένας…ένας από τους μεγάλους και πολλούς στόχους του κωδικού(covid) 19, ήταν το Πάσχα, το Ορθόδοξο, η Oρθοδοξία και συγκεκριμένα η Ανάσταση του Χριστού. Στόχος ήταν ακόμη και να μην βγει το Άγιο φως.!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...