Η νταλίκα με την εικόνα της 21ης Απριλίου – «Προσβολή προς την Δημοκρατία !!»

Την φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης του LamiaReport με τίτλο: «Προσβολή προς την Δημοκρατία !!» και το παρακάτω σχόλιο.

«Γυρνώντας από το μπάνιο μου στην θάλασσα προχθές πάνω στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας αντίκρισα κάτι που με έκανε πραγματικά έξω φρενών..

Νταλίκα να κυκλοφορεί ελεύθερη στον δρόμο με όλο το πίσω μέρος της ζωγραφισμένο με την σημαία της 21ης Απριλίου..

Θεωρώ αδιανόητο εν έτη 2019 να αφήνουμε ασχολίαστα αυτά τα φαινόμενα προσβολής της Δημοκρατίας όπως θεωρώ και απαράδεκτο να κυκλοφορεί αυτό το όχημα έξω στους ελληνικούς δρόμους.

Θα έπρεπε ήδη να το έχουν σταματήσει να γίνουν συστάσεις στον οδηγό να σβήσει την σημαία και μετά να συνεχίσει την όποια πορεία του είχε.. Παρακάτω σας στέλνω αποδεικτικό υλικό….»

Αναγνώστης

loading...

28 thoughts on “Η νταλίκα με την εικόνα της 21ης Απριλίου – «Προσβολή προς την Δημοκρατία !!»

  1. Τη δημοκρατία σύντροφε, την προσβάλουν και μάλιστα βάναυσα αυτοί που κυβέρνησαν και καταχρέωσαν/κατάκλεψαν τη πατρίδα από τη μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα…

  2. Τη δημοκρατία σύντροφε, την προσβάλουν και μάλιστα βάναυσα αυτοί που κυβέρνησαν και ατιμωρητί καταχρέωσαν/κατάκλεψαν τη πατρίδα από τη μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα…

  3. Χα χα άσε ρε φίλε, κοίτα πόσο έρημος ηταν ο δρόμος. ΄Οσοι οδηγοί περνούσαν από κει να μην έχουν κάτι να μουτζώνουν και να γιουχάρουν; Πέρα απ' το αστείο, εδώ ψηφίζουμε κομματα που χαριεντίζονται, έχουν στις γραμμές τους και αγκαλιάζονται με ναζί και χουντικούς, και δεν εννοώ μόνο τη ΝΔ, και μας πείραξε η απέραντη μοναξιά ενός νοσταλγού της μισητής χούντας; Κι εκεί ταξικά κριτήρια στην τιμωρια; Ο φτωχός χουντικός νταλικιέρης να την πληρώσει αλλά οι πλούσιοι χουντικοί και φιλοχουντικοι και φιλοναζί πολιτικοί μας να ψηφίζονται και να γίνονται και υπουργοί; Δυο μετρα και δυο σταθμά;

  4. Κατι παιδακια που γεννήθηκαν μετα το'80,που εχουν συνδεσει την ενοια της δημοκρατιας μεοτι εχει να κανει απο κει και μετα,με καλα ξεπλυμενο εγκεφαλο,δεν περιμενα να γραψουν και τιποτε αλλο.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ.

  5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΛΠ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2099

  6. Σιγά μη θίγεται η παχύδερμη δημοκρατία σου από μια φωτογραφία ενός νταλικέρη!…. Δεν κοιτάς λίγο καλύτερα τα μούτρα της δημοκρατίας σου, να 'δείς τί χάλια μαύρα έχουν καί με τί είναι λερωμένα!………. Χέστηκα για την κωλοδημοκρατία σας!….. Μπράβο στον λεβέντη τον φορτηγατζή, που εκφράζει ευθαρσώς τα αισθήματά του!!!……….. …Λ.

  7. Αρθρογράφε για να καταλάβεις ότι ανήκεις στην θλιβερή μειοψηφία των θιγομένων ''δημοκρατών'' του Κ…., κοίταξε λίγο το παρακάτω, ενός λεπτού video, διάβασε καί τα σχόλια καί θα καταλάβεις: https://www.youtube.com/watch?v=L1LVtPACoNE (Ελληνικό φορτηγό στη Γερμανία με φωτογραφία του Παπαδόπουλο)……, Καληνύχτα δημοκρατόπουλο……- lgk

  8. Ωραιος δημοκρατης εισαι και του λογου σου. Ποιος σου εδωσε την ικανοτητα να κρινεις;;;

  9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ,ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΜΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΜΚ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΛΚΕΤ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΙΝΟ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ?Η ΕΔΩ ΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΓΓΑ….

  10. Δεν είμαι βέβαια νοσταλγός της δικτατορίας, αλλά ότι πληγώνει
    τα κουμμούνια και τους κάθε λογής δημοκράτες του κώλου,
    το επικροτώ, μπράβο στον φορτηγατζή!

  11. Μπράβο στον φορτηγατζη. Είναι παλληκάρι.

  12. Το μόνο κακό που έκανε η χούντα άφησε τους δήθεν προοδευτικους να κυβερνήσουν.

  13. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!

  14. Αντε πηδα κανενα σκυλο εσυ ρε…

  15. φιλε μου. η πραγματικη δημοκρατια φροντιζει να εχει ο λαος συστημα υγειας συστημα παιδειας πολυ καλο μεροκαματο εις τους εργατες πολιτισμο πραγματικο συνταξεις σωστες σου θυμιζω την αγροτικη και πολλα αλλα τα οποια εγινα 62 ετων περασαν πολλα δημοκρατικα κομματα αλλα βλεπεις την χωρα. αν θελεις να βγουμε εις τα μεσα ενημερωσης και να δουμε με στοιχεια την δημοκρατια που υπαρχει απο την μεταπολυτευση και μετα. ουτε θα υποστηριξω την δικτατορια θα δειξουμε οτι λενε τα αρχεια κρατους τα οικονομικα. δεν θελω και την δικτατορια αλλα δεν μπορω να ανεχομε να εξευτελιζουν τοσο πολυ την λεξη δημοκρατια. να σου υπενθυμισω ποιοι ειναι σε φυλακες η κατηγορουμενοι δια σκανδαλα και μηπως τα δημοκρατικα κομματα χρωστανε σε τραπεζες πανω απο 1 δις ευρω? ρωταω. 6978174827 ορφανιδης παντελης

  16. TO ΣΦΥΡΟΔΡΈΠΑΝΟ ΘΑ ΣΤΟ ΧΏΣΩ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΊΔΑ, ΚΑΤΊΝΑ.

  17. Μπράβο στον φορτιγατζη !!! Οι μόνοι που εξέφρασαν τα συμφέροντα της Ελλάδας και του λαού, ήσαν οι άνθρωποι τής 21ης Απριλίου. Αυτοί που έκαναν τον δημοκράτη, τον σοσιαλιστή και τόν αντιαμερικανο, ήσαν και είναι το μακρύ χέρι τών Αμερικανών στην πατρίδα μας….

  18. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΠΑΙ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΕΙ

  19. Ρούφα ένα αρχίδι και κάτσε στη γωνία, φλούφλη.

  20. ΡΕΠΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΔΕΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ?

  21. ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΝΑ ΣΟΥ!!

  22. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ (Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ), ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

  23. Μπράβο του οδηγού κι εσύ φίλε μου καλός δημοκράτης εισαι, Στην δημοκρατία όλοι έχουν θέση οπότε καλά κοιμασαι

  24. Μήπως είδατε τα γραφεία της χρυσής αυγής στα Τρίκαλα;

Comments are closed.