Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 40 μέλη της ΚΝΕ

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου μεταφέρθηκαν την Κυριακή τα ξημερώματα 40 άτομα, που μετέχουν στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο γιατρός του νοσοκομείου Δημήτρης Καρατσίκης ανέφερε ότι οι 40 νεαροί πήγαν εκεί από τις 3 τα ξημερώματα με συμπτώματα διάρροιας και εμετού.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Κάποιοι παραμένουν σε καλή κατάσταση και θα πάρουν εξιτήριο. Όμως ορισμένοι εκ των ασθενών δεν έχουν συνέλθει και θα παραμείνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν όταν οι νεαροί που είχαν πάει για πεζοπορία στο βουνό, ήπιαν νερό από το ποτάμι.

Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

loading...

2 thoughts on “Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 40 μέλη της ΚΝΕ

  1. MΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΚΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΞΑΚΟΥΣΤΟΥ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  2. Σιγά θα καταπιείς καμιά μύγα. Κι είναι παχιές παχιές τώρα. Ρε Χ.Α.λβά εδώ εσύ που έχεις "φάει" υποκλισμούς και υποκλισμούς με ρετσινόλαδο και δεν έπαθες τίποτα, θα πάθαιναν οι Κνίτες;
    Μπα!!! ο Κουτσούμπας δεν ήταν μαζί τους; Πάλι σουβλάκια και κεμπάμπ θα χλαπάκιασαν και μετά τους έπιασε το στομάχι τους. ΄Ηταν κι αυτό το γλέντι που είχαμε για το ξεπουπούλιασμα των ναζί στις εκλογές. ΄Ερρεε άφθονο και καλό το κρασί. Α, ήπια κι εγώ. Ρίξαμε και έναν χορό!! Κάηκε το πελεκούδι. ΄Αντε ρε ναζί να μας δίνετε πάντα τέτοιες χαρές.

Comments are closed.